Yayın Tarihi:24 09 2018 01:48(3294)

Yeni Mahallede Motosiklete Çarpan Araç Ters Döndü 1 Ağır Yaralı

23 Eylül 2018 - Boyabat Yeni Mahallede meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı. Kaza yerine intikal eden 112 Acil ambulans ekipleri yaralıyı Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine kaldırdı.

Edinilen bilgiye göre, saat 15.30 sıralarında Boyabat istikametinden sanayi istikametine seyir halinde bulunan Y.C. yönetimindeki otomobil, Yeni Mahalle çıkışında virajı alırken arkadan gelen aracın yol istemesi üzerine aniden sağ şerite geçince E.D. isimli vatandaşın yolun sağına bıraktığı 3 tekerlekli motosiklete çarptı. Motosikleti yaklaşık 35 metre uzağa fırlatan, 57 D* *** plakalı araç hemen akabinde kaldırıma çarpması ile ters döndü. Kazanın sesini duyan ve hemen 20-25 metre uzakta bulunan motosiklet sürücücü ters dönen araçtan, sürücü Y.C.'yi çıkarmaya çalıştı. Kaza yerine gelen 112 Acil ambulans çalışanlarının sürücü Y.C.'ye burada yaptıkları ilk müdahalenin ardından Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine kaldırdılar. Sol tarafından ciddi darbeler alan yaralıya hastane acil servisinde müdahale eden doktorlar yaralıyı Sinop Atatürk Devlet Hastanesine sevk ettiler. Ağır yaralanan sürücünün durumunun ciddiyetinin koruduğu bildirildi Bir süre trafiğe kapanan yolda kaza sonrası ters dönen araç vatandaşların yardımı ile düzeltilerek çekiciye konuldu.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: gerçegi görmek 25 09 2018 16:08
şimdi bu pat pat suçsuz mu kazaya sebebiyet veriyor orası park yeri değil ama burası türkiye kural yok yasa dersen suçluyu koruma derdinde şimdi inin çarşıya adam köşelere büyük araç çekiyor görme mesafesi sıfır

2. Yorum: şaban avcı 24 09 2018 04:32
geçmiş olsun, kardeşimize acil şifalar diliyorum.

1. Yorum: erenlüklü 24 09 2018 03:20
yani şimdi bu motor namidiger pat pat bu oyak renault un ürettiği otodan dahamı sağlam? ben söyleyeyim daha sağlam sebebi fransada kullanılan arabaya 4'5 mm saç kullanırsa türkiye de üretilene 3mm kullanıyor,biz cahiliz anlamayız da,tofaşı hic sormayın


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

92372


Tasarım:DtGaNi