Yayın Tarihi:24 09 2018 17:28(1450)

Trafik Ekipleri Artık Affetmiyor

23 Eylül 2018 - Okulların açılması ile trafik ekipleri de denetimleri hat safhaya getirerek yoğunlaştırdı. Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri, trafik kazalarının en asgari düzeye düşürülmesi için denetimlere devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Boyabat Otogar bölgesinde yapılan çeşitli kontrollerde özellikler emniyet kemeri, araçta cep telefonu ile konuşma ve hız limitine dikkat etmeyenlere ceza yağıyor. Daha önceki denetimlerde sadece uyarı yapan trafik ekipleri bu sefer 140 araç üzerinde yapılan denetimlerde emniyet kemeri takmayan, araçta cep telefonu ile konuşan 27 sürücüye ceza yağdırdı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: boyabatli 27 09 2018 05:23
arkadaşım çarşıda dünya kadar usulsuzluk varken çarşı içinde emniyet kemeri ne alaka dünya kadar korsan minibüsçüler taksici var bunları yakalsinlar hastaneye baksınlar usulsuzluk ler oralarda

2. Yorum: ne alaka 25 09 2018 15:33
sayin 1 ci yorumcu ne alaka cok guzel yapiliyor servisler ogrenci tasimiyo sanki yaris yapiyorlar birbirleriyle yapilsinki yaris yapan usulsuz servis cekenler hizaya grlsin cok guzel oluyor

1. Yorum: sql 24 09 2018 18:29
devletin parası bitti galiba


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

47382


Tasarım:DtGaNi