Yayın Tarihi:04 10 2018 21:59(1824)

Kutsal Kitabımız Kuran-ı Kerime Karşı Saygıya Davet Ediyoruz

Boyabat’a son 40-50 yıl içerisinde yapılan camilerin en büyüğü olan, harika görünüme sahip içinde en fazla sayıda cemaati barındıran 3 katlı, 1967 yılında ibadete açılan Kemaldede Camisi çatı izolasyonun neden olduğu su sızdırması bahane edilerek, yüzyıllar öncesi imkansızlıklar içinde yapılarak hizmet veren, camiye benzetilme düşüncesi ile yıkılarak yenisi yapılıyor.

Tarihe sahip çıkıyoruz ve ALLAH’ın evlerini de yeniliyoruz diye boy gösterenleri, hiçbir yorumda bulunmadan ve sadece kutsal kitabımız Kuran-ı Kerime karşı saygıya davet ediyoruz…

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit";

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: halk tanesi 05 10 2018 14:29
işimiz gücümüz şekil elhamdülillah. vallahi gelecek nesiller de geçmişimiz de bizlerden hesap soracak.

1. Yorum: mustafa kınay 05 10 2018 03:54
bu kitapların bu halde olduğunu bilipte gereğini yapmayan din görevlilerine yazıklar olsun.bilmeyenler ne yapılabilirdi diyebilir.büyük camii müezzini merhum emin sözcü hocaefendi yani emin hafız üç beş yılda bir talebeleriyle camideki ve evlerdeki kullanılamaz durumda olan kuranı kerimleri bir çuvala koyar ve beraberce mezarlığa giderler.çocuk mezarı gibi bir yer kazılır.oraya çuval defnedilir.başında kuranlar okunur.hocaefendi dua eder biz talebelerde amin der döner gelirdik.eskiler nur içinde yatsın.yapılması gerekeni yaparlar ve talebelerine de öğretirlerdi. lütfen daha duyarlı olalım ve ondan sonra cenneti ümit edelim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

347257


Tasarım:DtGaNi