Yayın Tarihi:08 10 2018 20:44(1797)

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’den Boyabat Ziyareti

2014 ve 2016 yılları arasında Boyabat Kaymakamlığı yapan sosyal ve kültürel zenginliği ile ilçede tanınan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney Boyabat’ı ziyaret etti.

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney'in Boyabat Kaymakamlığı döneminde inşaat halinde olan, yapımı biterek hizmet vermeye başlayan içinde Sinop ilinde başka bir yerde bulunmayan, sinema salonu, Bowling salonu, Osmanlı hamamı, son sistem ses düzenin yerleştirildiği konferans salonu, öğrenci bilişim merkezi ve muhteşem Düğün salonunu barındıran 8 bin metrekare alanda geleneksel ve Selçuklu mimari tarzıyla yapılan Boyabat Kültür merkezini Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Belediye Meclis Üyesi Kadir Çeltikçi, Yıldız mahallesi Muhtar adayı Mustafa Teke ile ziyaret ederek, yapılan esere sadece hayranlığını tek cümle ile vurguladı; “Muhteşem olmuş ” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

361858


Tasarım:DtGaNi