Yayın Tarihi:12 10 2018 17:57(1210)

İkinci El Oto Alım Satım Mesleki Yeterlilik Sınavı Tamamlandı

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen ve TOBB MEYBEM tarafından gerçekleştirilen İkinci El Motorlu Taşıt Alım Satım Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavına ilçemizden 53’ü 5. seviye ve 2’si 4. seviye olmak üzere toplam 55 aday başvurdu.

İki ayrı oturumda Boyabat Mevlana Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde 5-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen teorik sınavın ardından adaylar iki ayrı lokasyonda uygulama sınavına geçtiler. Uygulama sınavları üç gün boyunca devam etti.

Kaynak: Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: vatandaş 15 10 2018 04:13
bence galericilerin araç alım satım sistemi değişmeli. galericiler satış bedelinden komisyon almalılar. işini dürüst, hakkaniyetle yapan ve azınlıkta kalanları tenzi ederek; aksi takdirde kar payını arttırmak için vatandaşın aracını ölü fiyatına alıp. en üst limitten satmaya devam ederler. buna yaparkende fiyatı düşürmek için yok şurası boyalı yok burası orjinal değil... deyip fiyatı kırdıkça kırıyorlar. satarken de durum nedense tersine dönüyor. şöyle iyi, böyle sorunsuz vs vs.. zamanla bu düşünceyi topluma da yerleştirdiler. millet arabası bir karış boyandımı değeri kayboldu diye uykuları kaçıyor. toplumu da bilinçlendirmek lazım. yoksa vatandaşın canı yanmaya devam eder.

1. Yorum: boyabatlı kağzım 13 10 2018 01:35
eğitim şart dostlar. galericilerin de alıcılarında bilinçli olması lazım.oto alırken otoyu tam değerinden almak lazım.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

41901


Tasarım:DtGaNi