Yayın Tarihi:12 10 2018 18:08(1492)

"Sinop'ta Bir Gün" Etkinliği

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Mutlu Şehir, Güvenli Gelecek” isimli projesi içeresinde yer alan “Sinop’ta Bir Gün” etkinliği çerçevesinde;

Saraydüzü, Durağan, Boyabat ilçelerinden daha önce Sinop merkezine hiç gelmeyen, toplamda 120 ortaokul öğrencisine öğretmenleri ve bulundukları İlçe Emniyet Müdürlüğünden birer polis memuru ile beraber ekim ayının ilk haftası farklı günlerde il merkezinde tur rehberi eşliğinde günü birlik gezi düzenlenmiştir.

Program kapsamında, sırasıyla Sinop Tarihi Cezaevi, Sinop Arkeoloji Müzesi, Etnografya Müzesi, Sinop Kalesi, Büyük Cami, Sakarya Caddesi, İskele ve Şehir Merkezi gezilmiştir. Devamında Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Polis Evinde yemek yenilmiş, daha sonra İl Jandarma Komutanlığı ziyaret edilerek, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Narkotik, Arama Kurtarma ve Mayın Arama köpeklerinin kendi alanları ile ilgili kısa bir eğitim gösterisi izlenmiş ve İl Jandarma binasında bulunan birimler gezilerek İl Emniyet Müdürlüğüne hareket edilmiştir.

İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde fotoğraf çekimi gerçekleştirilmiş, ardından öğrencilere Müdürlük binasında çeşitli şube müdürlükleri gezdirilerek,“İnterneti Bilinçli Kullanma Çocuk İstismarı, Uyuşturucu Maddeler Ve Çeşitli” konularında öğrencilere eğitim verilmiştir.

Program sonunda Şehit Önder GÜZEL Konferans salonunda öğrencilere sinevizyon gösterimi yapılarak “ÇOGEP” baskılı tişört, not defteri, kalem, çocuk dergisi gibi çeşitli hediyeler verilmiştir.

SİNOP İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33241


Tasarım:DtGaNi