Yayın Tarihi:13 10 2018 19:54(2312)

Zarfı Alamayan İmam Bakın Ne Yaptı?

Sinop'ta bir cenazede içinde para olan zarfı alamayan imam, alacaklı gibi telefon açıp parasını istemesi "bu kadar da olmaz" dedirtti.

Türkiye'nin sözde en mutlu kentinde "Bu kadar da Olmaz" dedirten bir olay yaşandı. Gazeteci Deniz Özen'e ulaşan bir vatandaş, başlarından geçenleri bir bir anlattı.

MERHUM MAHALLENİN GARİBANIYDI

Sinop'un İncedayı Mahallesinde maddi durumu iyi olmadığı öğrenilen bir vatandaş vefat etti. Mahalle sakinleri ise gariban vatandaşın cenaze masraflarını üstlenerek, el birliği ile cenaze organizasyonu için gereken parayı topladı. Toplanan paranın bir kısmı da, cenazede dua okuyan imamlara verilmek için zarflara bölündü.

ZARFI ALAMAYAN İMAMIN YAPTIĞINA BAK !

Merhumun cenaze namazı 4 Ekim 2018 tarihinde, öğlen namazı sonrasında kılınarak şehir mezarlığında defnedildi. Gariban vatandaşın cenaze masraflarını üstlenen mahalle sakinleri, içinde bir miktar para olan zarfları, defin sırasında dua okuyan imamlara verdi ancak bir imama zarf yetmedi.

Bunun üzerine zarf yetmediği için parasını alamayan imam, İncedayı Yeşil Cami personelini arayarak, ALACAKLI GİBİ, "Kendisine zarf verilmediği ve para alamadığını" söylemesi vatandaşları borçlu konumuna soktu.

MUHTAR DİLEKÇE VERDİ !

Başlarına gelen bu üzücü olayı İncedayı Mahalle Muhtarı Yavuz Gül'e anlattı. Muhtar ise, o gün gariban vatandaşın cenazesine katılan İl Müftüsü A. Hayri Çelik'e dilekçe ile durumu anlattı.

Bakalım İl Müftüsü konu ile ilgili ne gibi adımlar atacak.

Verilen bu paranın doğru olup olmadığını önümüzde ki günlerde hep birlikte göreceğiz.

Kaynak: Ajans sinop.com

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: bunlar 15 10 2018 13:27
bunlar siyaset imami para icin herseyi yapan sozde din adamlari

3. Yorum: foçalı 14 10 2018 22:40
her kes din adamı olmamalı bu iş maddiyat dan çok gönül işidir. maddiyat öne çıkarsa din ticaretine girer.

2. Yorum: normal 14 10 2018 07:00
valla cok normal bunlar don adami degilki bunlar para almasin camiden iceri bile hirmezler boyleledi imam degil bunlar pars goz dinle alakasi olmayan ..............

1. Yorum: :) 14 10 2018 04:23
yav oda bişey mi hergün önümüzde geçen imam selam sabah vermiyor du taki bi yakınimiz vefat edip 50 tl sela parası alana kadar şimdi boynu kirilacak imamın bunlara maaş verme namaz kildirmazlar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

66710


Tasarım:DtGaNi