Yayın Tarihi:18 10 2018 21:05(1112)

Sosyal Sorumluluk Basın Açıklaması

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Oda/Borsalar tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan aynî eğitim yardımları kapsamında 10-13 Eylül 2018 tarihleri arasında Odamız aracılığı ile ilçemizde faaliyette bulunan ayakkabı firmalarından, TOBB’un belirlediği kriterler ve Odamızın belirlediği numara ve sayılar çerçevesinde fiyat teklifleri talep edilmiştir.

Konuyla ilgili 4 farklı firmaya ilettiğimiz tebligat ve firmalardan gelen geri bildirimler Odamız Sosyal Sorumluluk ve Yardım Komisyonu ile İhale Komisyonu tarafından belirtilmiş olan tarihler aralığında tamamlanmıştır. Bahse konu 4 firmadan sadece 2 tanesinden fiyat teklifi alınabilmiş olup bu teklifler takip eden ilk yönetim kurulu toplantımızda birlikte değerlendirilmiştir.

Yapılan değerlendirme sonucunda bu firmaların birinden doğrudan alım yapılması uygun görülmüş ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Odamıza iletilen okul ve sayı bilgileri dahilinde ayakkabı dağıtımları yapılmaktadır.

Alınan iki teklifi, açıklık ve şeffaflık ilkelerimiz gereği açıklıyoruz.

Tüm üyelerimize ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

6407


Tasarım:DtGaNi