Yayın Tarihi:19 10 2018 02:34(1120)

Başkan Belovacıklı Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

2009 yılından bugüne kadar Gerze’lilerin takdirine layık olup Belediye Başkanlığı görevini yürütmekte olan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı 3. dönemi için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

18 Ekim 2018 Perşembe saat 14’de CHP Gerze İlçe Başkanlığı’na giderek İlçe Başkanı E. İlknur Kara ve partililerle tokalaşan Başkan Belovacıklı ardından CHP Gerze İlçe Başkanı E. İlknur Kara’ya aday adaylık başvuru dosyasını teslim etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin en yaşlı üyelerinden Berrin teyzemizinde olduğu törende konuşma yapan Başkan Belovacıklı; “9.5 yıldan bu güne kadar ilçemize hizmet ediyoruz. Günümüz itibariyle de 3. dönemimiz için aday adaylık başvurusunu yapıyorum. Hizmet süremiz içerisinde 7/24 kapımızı ve telefonumuzu açık tuttuk. Parti ayrımı gözetmeksizin çalışmalarımızı ve hizmetimizi yürüttük. Kısmet olursa eğer üçüncü dönemimizde de verimli bir şekilde yürütüp bu serüveni noktalamak istiyorum. Aday adaylığımın ülkemize, ilçemize ve partimize hayırlı ve uğurlu olmasını diler, tüm vatandaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

48929


Tasarım:DtGaNi