Yayın Tarihi:19 10 2018 22:35(942)

Başkan Ergül Aday Adaylığını Açıkladı

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar belediye başkan adayı olmak için, aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Belediye Çalışanlarından Tam Destek

Dün Sinop Belediyesi önünde toplanan yüzlerce Belediye çalışanı ile birlikte CHP Sinop İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısına katılan Başkan Ergül, önümüzdeki yerel seçimler için Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Burada düzenlenen basın toplantısına Başkan Ergül’ün yanı sıra CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP İl Başkanı İnan Savaş Yüksel, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, partililer ve çok sayıdaki belediye çalışanları katıldı.

Başkan Ergül yaptığı konuşmasında; Belediye çalışmaları hakkında kısa bir bilgilendirme yaparak, Sinop 3 yıldır üst üste Türkiye’nin en mutlu şehri seçiliyor. Ben bununla da gurur duyuyorum. Bu çorbada bir nebze tuzumuz olduysa belediye olarak kendimizi mutlu addediyoruz. Ben sizlerin istekleri doğrultusunda tekrar belediye başkanlığına adayım. Siz bunları istemeseydiniz herhalde bende yeter derdim ama sizlerin isteğiniz ile bunun adına taş mı denir toprak mı elimizi, gövdemizi koydum. Ben de sizler gibi Sinop’u çok seviyorum, ortak paydamız Sinop. Bu kente kim bir çivi çakıyorsa, kim hizmet ediyorsa hepsinin sırtımda yeri var. Şimdi çok değerli başkan adayı arkadaşlarımız da var. Tabii ki bu demokratik bir yarıştır yani onlara da başarılar diliyorum. Yolları açık olsun, biz hep abi kardeşiz. Bu dostluğumuz arkadaşlığımız hiç bitmez. Ben ömrümün sonuna kadar Sinop’un hizmetindeyim dedi.

Toplantıda CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve CHP İl Başkanı İnan Savaş Yüksel de kısa birer konuşma yaparak, Başkan Ergül’e aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Basın mensuplarının Belediye Başkan adayının nasıl belirleneceği yönündeki soruya cevap veren İl Başkanı İnan Savaş Yüksel; Bugün aday adaylığı başvurularının son günü, bugün geçtikten sonra bunu değerlendireceğiz. Bizde örgüt olarak görüşlerimizi Genel Merkeze bildireceğiz. Tüzüğümüze göre 3 tane yol var. Ön seçim, merkez yoklaması ve aday yoklaması yöntemleri ile buna da örgütün görüşleri de alınarak Parti Meclisi karar verecek dedi.

Başkan Ergül; Hiçbir Ön Seçim, Yan Seçimin İçinde Olmam!

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül ise bu konuşmalar sonrası, ‘Tabii ki takdir Parti Meclisi’nindir ona bir sözüm yok. Ama ben Baki Ergül olarak, hiçbir ön seçim, yan seçim bunların içinde yer almam. Bunu da Cumhuriyet Halk Partililer bilsinler. 10 sene Belediye Başkanlığı yapacaksınız. Mucizelerin altına imza atacaksınız. Parçalanmış bir belediyeyi pırıl pırıl bir belediye haline getireceksiniz, ondan sonra da ön seçimle gireceksiniz bunun içinde yer almam bunu da herkes böyle bilsin teşekkür ederim dedi.

Kaynak: Haber57.com.tr

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

384330


Tasarım:DtGaNi