Yayın Tarihi:19 10 2018 22:47(1485)

Muhtarlar Günü Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla bugün Hükümet Binası bahçesinde bir program gerçekleştirildi.

Muhtarlar günü programına İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy,lçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Keskin, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Gül, Kamu kurum daire amirleri, İlçe ve köy muhtarları katıldılar.

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra Boyabat Muhtarlar Derneği tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy yaptığı açıklamada ” Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede ve köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın ’19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum dedi.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı açıklamada ”Demokrasinin mihenk taşı olan değerli muhtarlarımız ile birlikteyiz. Bulundukları mahalle ve köyde milleti ve devleti temsil etme gibi önemli bir görevi fedakarca yürüten muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyor, tüm muhtarlarımızın bu özel ve anlamlı gününü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız açıklamasında; Aziz Milletimizin kendilerine inanıp güvenerek temsil hakkı verdiği, devletine ve seçmenine layığıyla hizmet eden muhtarlarımızın, bir kez daha hatırlanması düşüncesiyle hükümetimiz 2015 yılında 19 Ekim’in “Muhtarlar Günü” olarak kutlanmasını ilan etmişti.

Devletimiz ve kurumları ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi gören, muhtarlık teşkilatımız, köy ve mahallelerde yaşanan çeşitli sorunların, hizmet taleplerinin ve idareden beklentilerin merkeze iletimi noktasında şüphesiz en etkili mercidir. Sizleri seviyoruz, sizleri önemsiyoruz, o anlamda bizler sizlerle birlikte vatandaşımıza hizmet etmekten şeref duyuyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle yerel yönetimlerde halka hizmet noktasında önemli bir yere sahip olan tüm köy ve mahalle muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü tebrik ediyor, her birine sağlık ve başarılar diliyorum dedi.

Boyabat Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Gökdere tarafından günün önlem ve anlamı hakkında yapılan konuşmanın ardında program dilek ve temenniler ile son buldu.

Kaynak: Boyabat Gündem Gazetesi

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: misafir 22 10 2018 17:28
pes doğrusu.
1-7 ekimde camiler ve din görevlileri haftası kutlandı böyle bi tören yapılmadı
muhtarın olmadıgı yerlerde bile imam varken bu ihmal i kınıyorum


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

398867


Tasarım:DtGaNi