Yayın Tarihi:20 10 2018 03:16(2990)

Panayır Esnafına Ziyaret

Bir asırdan fazla mazisi olan Boyabat Panayırı 17 Ekim Çarşamba günü başladı.

Bugün Boyabat Panayırını İlçe Kaymakamı Aksoy,İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Keskin,Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız,İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Gül,Belediye Encümen üyeleri tarafından ziyaret edilerek esnaflara hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy açıklamasında ; Bugün bir asırdan fazla mazisi olan Boyabat Panayırını gezdik.Esnafları dolaştık hayırlı ve bereketli kazançlar diledik.

Bir gelenek haline gelen Boyabat Panayırı insanların biraraya gelmesi alış veriş yapması ve ilçemizde yaşatılmasından memnuniyet duyuyoruz dedi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı açıklamasında; bir asırdır mazisi olan Boyabat panayırı Çarşamba günü başladı. Önümüzdeki hafta Çarşamba gününe kadar devam edecektir.Panayır büyük bir pazar anlamına geliyor.Asırlardır panayır geleneğimiz devam ediyor.Boyabat ticareti seven,pirinçi ile mehşur insanlığı ile güzellik ve değer katan bir şehrimizdir.Bugün panayırımızı gezdik ilçemize gurbetten gelen tüm esnaflarımıza teşekkür ediyoruz.

İnşallah sağlık sıhhat içerisinde bereketli bir panayırımızı geçireceğiz.Pazar günüde bütün gurbetçilerimizi kırkpınarın rövanşı olan yağlı güreşlerimiz için ilçe stadımıza bekliyoruz dedi.

Kaynak: Boyabat Gündem Gazetesi

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: marvin 21 10 2018 19:59
badem bıyık halka karışmış helaaaal. şu badem bıyık tayfasının neden hiçbir hareketi samimi olmaz ya. halı sahayı yıkıp yerine kaç milyon liraya mal olduğu belli olmayan ucube kültür merkezini yapanlar şimdi halkı mı düşünür olmuşta panayıra hal hatır sormaya geliyo? her işiniz düzen her işiniz rant

2. Yorum: ökkeş oğlu haydar 21 10 2018 17:57
bu protokolde iktidar partisinin il veya ilçe başkanının resmi bir statüsü var mı?

1. Yorum: ahmet bey 21 10 2018 01:18
boyabat panayırını bence erken yapıyorlar. bir iki hafta sonra, havalar iyice soğuyunca yapılsa daha iyi olur. hem belki yağmurlar da iyice gelimş olur. böylece millette rahat rahat panayırı gezer. esnaf da bol bol satış yapmış olur. dimi? dimi?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

112044


Tasarım:DtGaNi