Yayın Tarihi:23 10 2018 03:00(3028)

Boyabat Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Şahali Kurt Oldu

Boyabat Belediyesi Yağlı Güreşlerinde, baş pehlivanlığı Antalya ASAT Spor kulübü güreşçisi Şahali Kurt kazandı.

Boyabat şehir stadında yapılan yaşlı güreşlere yaklaşık 7000 üzerinde izleyici katıldı. Tek Rumeli Tv güreşler canlı olarak yayınlandı. 40 başpehlivanın kıyası mücadele verdiği yağlı güreşler finalinde, Ankara ASKİ Belediye Sporcusu Hamza Köseoğlu ile Antalya Büyükşehir Asat Spor Kulübü güreşçisi Şahali Kurt karşılaştı. Boyabat Belediyesi 5. Yağlı Pehlivan Güreşlerinin başpehlivanı Şahali Kurt olurken, 2. ise Ankara aski spor kulübü güreşçisi Hamza Köseoğlu oldu. 3. ise Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcusu Fatih Atlı ile Antalya Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreşçisi İsmail Koç tarafından paylaşıldı.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı da Boyabat güreşlerinin Kırkpınar’ın rövanşı olduğunu belirterek, “Her Kırkpınar baş pehlivanı Boyabat’ta başpehlivan olamıyor maalesef. Boyabat’ın farkı burada.” dedi.

2018 güreş ağalığı için yapılan açık artırmayı Boyabat Omarlı köyünden Ali Ayhan devam ettirdi.

Güreş ağalığı için yapılan açık artırmaya tek başına katılan geçen yılın da güreş ağası olan Boyabat Omarlı köyünden iş adamı Ali Ayhan 60 Bin lira vererek Güreş Ağalığını ikinci kez aldı Boyabat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri Koç Ağalığını ise BOYDEF Yönetim kurulu başkanı Abdullah Şirin, 6 bin 500 lira vererek kazandı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: kriz 23 10 2018 23:35
bu tasarruf zamanında belediye bu organizasyona ne kadar para harcadı? belediyenin borcu ne kadar? şefik ne kadar borçla devralmıştı? başkandan açıklama bekliyoruz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

5681


Tasarım:DtGaNi