Yayın Tarihi:23 10 2018 23:25(3547)

Balkondan Eve Giren Hırsızlar Kayıplara Karıştı

23 Ekim 2018 Boyabat Zincirlikuyu Mahallesi Hastane yokuşunda bulunan binanın 2 katında hırsızlık meydana geldi Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Edinilen bilgiye göre, ev sahibi T.A. evde olmadığı saatte binanın arka tarafından balkona çıkan kişi yada kişiler kilitli bulunmayan balkon kapısından eve girdiler. Eve giren kişi yada kişiler evde bulunan para ve ziynet eşyalarını alarak kayıplara karıştı. Alınan ziynet eşyalarının sigortalı olduğu, kamera sisteminin olmadığı ve evde alarm olduğu halde çalışmadığı bildirildi.

Olayın polise intikal etmesi üzerine olay yerine gelen Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yapılan incelemenin ardından, soruşturma başlattı. Polis hırsız yada hırsızları bulmaya çalışıyor

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabatlı kağzım 24 10 2018 20:01
hırsızlıklara ve hırsızlara karşı gerekli tedbirler alınmalıdır. ne demiş atalarımız eşşeğini sağlam kazığa bağlıyacaksın. anlamı büyük bir atasözü.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

115272


Tasarım:DtGaNi