Yayın Tarihi:31 10 2018 20:36(1884)

Boyabat 1868 Spor Kulübü 2018-2019 sezonunu açtı

Boyabat 1868 Spor Kulübü 2018-2019 sezonunu açtı. Açılış Daylı Stadyumunda yapıldı. Açılışta konuşan Boyabat 1868 Spor Kulübü başkanı Ali Koca şunları söyledi:

''Sinop amatör ligi 2018-2019 sezonu şehrimize, halkımıza ve Boyabat 1868 Spor Kulübümüze hayırlı olsun. İnşallah kazasız, belasız, sakatlıkların olmadığı bir sezon geçiririz.

Yönetimimizle beraber kulübümüzü kurduğumuz ilk günden bu güne kadar çok kısa sürede büyük yol katettik ve şükür bugünlere geldik.

Şu an ise, Boyabat'ta heyecanını kaybetmiş futbolun tekrar  canlandığını görüyoruz. Fakat yapacağımız daha çok iş olduğunun farkındayız. Bundan sonra da hemşehrilerimizle beraber Boyabat için ne gerekirse yapmaya devam edeceğiz.

Özellikle Boyabat'ta ve gurbette olan hemşehrilerimizdeki oluşan birlik beraberliğin devamında  sezon sonunda  herkesin beklentisini gerçekleştirip, hedefimiz şampiyonluğa ulaşmak ve üst liglerde mücadele etmektir.

Ayrıca Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'ya, Ana Sponsorumuz İstanbul'da Boyabat'lı İş Adamı değerli kardeşim Greenart Grup Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet Erdoğan'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem'e, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Hocamız Mustafa Şakar'a, Futbolcularımıza, Taraftarlarımıza, Sponsorlarımıza ve Boyabat 1868 Spor Kulübümüzü uzaktan yakından destekleyen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Son olarak bugün 29 Ekim  Cumhuriyet Bayramımızı da kutluyoruz. Geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı ile ülkemizin güçlü olması konusunda  çocuklarımızı ve gençlerimizi iyi yetiştirmek onları geleceğe hazırlamak, Vatan, Millet, Bayrak, Devlet ve Kur'an sevgisini onlara aşılamak bizim de görevimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, vatanın savunması, bölünmez bütünlüğü için mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını içtenlikle kutluyor ve birlik ve beraberliğimizin sonsuza dek devam etmesini diliyorum.''

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: onur 02 11 2018 03:48
yeni sezon ne zaman başlıyor?
kimler transfer edildi?
bu kulübün sürekli geliri olacak mı ?

3. Yorum: mehmet büyükkayikci alman ... 01 11 2018 22:02
boyabat imiz icin hayirli olsun, basarilar dilerim, antrönerimiz havza li mustafa sakar hocam mi selamlarimi iletiverin

2. Yorum: platini 01 11 2018 18:57
yeni takım hayırlı olsun ama takım olunabilir mi orası önemli. ayrıca madem yeni takım kuruluyor bırakalım başka özentileride yerli altyapı kurarakn bir spor kulubü olsaydınız keşke. bizim fransa gibi olmayın devşirme başarı geçicidir

1. Yorum: kumluklu niyazi 01 11 2018 17:46
yeni sezon hayırlı uğurlu ola.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

94951


Tasarım:DtGaNi