Yayın Tarihi:02 11 2018 21:32(1968)

Yıldız Mahallesinde Yangın Çıktı

1 Kasım 2018 günü akşam saat 22.15 sıralarında Boyabat Yıldız mahallesinde bir apartmanın kalorifer dairesinde yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Yıldız Mahallesi Zeybek caddesi serçe yapı apartmanından gelen dumanlar üzerine çevredeki vatandaşların ortaya çıkan dumanı fark etmesi üzerine apartman sakinlerine ve İtfaiye’ye haber verdi. Boyabat İtfaiye ekipleri kalorifer dairesinden gelen dumanlar üzerine hemen müdahale etti. Yangını etkisiz hale getirerek kontrol altına alan ekipler, yangının kalorifer dairesinde bulunan ve kazana yakın bir şekilde duran ve kaloriferin yakılmasında kullanılan kuru çıtaların tutuşması sonucu çıktığını tesbit etti.

Yangın alanında polis ekipleri de önlem aldı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: daylulu kerem 03 11 2018 21:50
yangınlara karşı herkesçe gerekli tedbirler alınmalıdır.bacalar temizlenmeli, elektrik tesisatları gözden geçirilmelidir.soba aşırı yakılmamalı ağzına kadar kömürle doldurulmamalıdır.yavaş yavaş aheste aheste sobanın yakılması lazım.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

349326


Tasarım:DtGaNi