Yayın Tarihi:09 11 2018 20:50(1300)

Durağan Saadet Partisi basın açıklaması

Saadet Partisi Durağan ilçe başkanı Menderes Piyaloğlu  yerel seçimler öncesi yaptığı açıklamada SP’nin kendi ilkeleri ve millet sevdası ile yarınlar için çalışacağını belirterek; “Bu günün iktidarını iktidar eden güç Milli Görüş dünde bu günde inandıklarından taviz vermeden gömlek çıkarmadan hakkı savunmaya devam etmektedir. Milli Görüş yerel yönetimlerin önemini en iyi bilen desteklediği ve de yerelde aldığı belediyelerde halkın güvenini kazanmış, ekonomik canlılık getirmiş bir görüşün temsilcisidir. Siyasetini sadece milletin huzur ve refahı, vatanın bölünmez bütünlüğü noktasında taviz vermeyen, islam dünyasının birliği için mücadele eden tek siyasi harekettir. Bu nedenle 31 Mart yerel seçimlerine giderken inandığımız adaylarla yola çıkacağız. Milletimize hizmet noktasında güven duyduğumuz adaylarla her yerde olacağız. Amacımız bu gün yalan üzerine kurulmuş şatafat ve gösterişle, kibirle insamıza zulmeden yapıyı insanımıza deşifre etmek, umut yaratabilmek en büyük amacımız hedefimiz olacaktır. Biz sadece biz olalım bizi iktidar etsinler, yöneten bizden olsun diyen bir siyasi hareket değiliz. Doğru gördüğümüz doğru bildiğimiz, milli olan milli hassasiyetleri olanlarla gerektiğinde bir araya da gelmesini bilir ya da çıkar adayımızla kapı kapı dolanır, sadece gerçekleri anlatarak mücadelemizi sürdürürüz” dedi.

“Milletimiz gerekli uyarıyı verecektir...”

Piyaloğlu; geçmişte Milli Görüş’ün Erbakan Hocanın söylediği her şeyin bu gün gerçek olduğunu milletin faiz batağına saplandığını ekonomik dar boğaza düştüğünü belirterek; “Erbakan hocamızın açtığı geçmiş hükümetlerin binbir çaba ile yaşattığı ekonomik tüm değerler fabrikalar, stratejik madenler yabancıların eline geçmiştir. Bu gün yaşadığımız ekonomik krizin en büyük sebebi üretimdem uzaklaşmamız, köylümüzün köyden çekilmesi metropol kentlere göç etmesi üretimden uzaklaşması yaşamak için paraya ihtiyaç duyması tüketim toplumunun teşvik edilmesinin sonucudur. Genel merkezimizin sürekli yaptığı araştırmalar, bize göndermiş oldukları broşürler, bilimsel çalışmalar insanımızın tamamen bilinçli bir biçimde üretmeden tüketmeye yönlendirildiğini göstermektedir. Köylü üretmiyor, sanayici üretemiyor, sürekli israfla yalan üzerine kurulmuş, göstermelik tablolarla şişirilmiş, TUİK verileri ile beslenmiş, yandaş medya ile topluma lanse edilmiş ekonomik tabloların doğru olmadığını yaşanan bu süreç göstermiştir. Bu iktidara milletimiz 31 Martta gerekli uyarıyı verecek, milli bir duruş sergileyecektir” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

47553


Tasarım:DtGaNi