Yayın Tarihi:09 11 2018 22:50(2498)

Yayaya Yol Verdi Kaza Yaptı

9 Kasım 2018 - Boyabat Adnan Menderes Bulvarında seyir halinde bulunan okul servisi, yaya geçişinde bekleyen yayaya yol vermek için durunca, arkadan gelen kamyon okul servisine çarptı.

Edinilen bilgiye göre, öğrenci servisi taşıyan minibüs Adliye karşısında karşıdan karşıya geçmek için bekleyen ve geçiş hakkı olan yayaya yol vermek için durdu. Minibüs sürücüsünün aracını durdurması üzerine Saraydüzü Belediyesine ait damperli kamyon minibüse arkadan çarptı.

Her iki araç sürücüsü kaza yerinde aralarında tartışma yaşarken, minibüs sürücüsü olayı polise haber verdi. Kaza yerine gelen Polis ekipleri meydana gelen trafik kazasına işlem yaparken, kaza nedeni ile kapanan yaya yolu ve yol kenarında park eden araçlar yüzünden karayolunda oluşan uzun araç kuyruğu sürücülerin mağdur olmasına neden oldu.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: aslan 14 11 2018 00:20
soförlerin isi çok zor. avrupa ulkelerinde sokakta çok az yaya görürsünüz. ülkemizde ise sokaklarda yayalardan firsat bulup ceza yemeden ilerleyebilen sürücüyü kutlamak gerekir? ya da sert fren yapip arkadan gelenin bagajiniza girmesine veya arka koltuk yolcusunun boyun kemiginin kirilmasina razi olmaniz olasidir!

6. Yorum: boyabatlı 12 11 2018 15:48
çevre yolu nezaman bitecek 2050 yi hedefledilerse otu yedik valla hedef üstüne hedef halbuki hedef hep halk oluyor çevre yolu bitsin saygılar.

5. Yorum: comert 11 11 2018 20:35
sahi ne oldu bizim çevre yolu

4. Yorum: uzm cvs ahmet kar... 11 11 2018 11:11
o kamyonun o yola girmesi hata yaptığı fren izine bakilirsa birazda suratliymis

3. Yorum: sakallı 10 11 2018 22:16
bu kazanın öğrencilere bir şey olmadan atlatılması allahın lutfu. peki bu damperli kamyonun(arkadan çarpmış;8/8 suçludur) adnan menderes bulvarını kullanmasında kimlerin vebali var? bilemedinizse ben hatırlatayım, 10 yıl kadar önce çevre yolunun güzargahını değiştirmeye kalkıp, birilerinin arsalarını değerlendirmeye gayret edenler kimlerdi?
o yılar da bu yol için ayrılan ödeneği başka yollara aktarıp, hiç ilgi alanları olmadığı halde siyasi güçlerini kullanıp çevre yolunu engelleyenler, bu kazada can kaybı, olsaydı allah katında bu zevatın vebali olur mu acaba? malum kendileri dini konulara tahsilleri münasebeti ile vakıf olmaları gerekir.

2. Yorum: ulu efendi 10 11 2018 22:09
dünyanın neredine gidersen git herhalukarda gamyoncu arkadan vurduğu için sucludur.bunun üstüne birde dırdır etmesi kabahati ozründen büyük

1. Yorum: birisi 10 11 2018 00:31
editör, haber resmi gayet güzel. bir de minibüs şöförüyle tartışıyor. o fren izleri hangi hızda o kadar oluşabilir ki. herhalde 10-20 yle gidiyordu.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

376538


Tasarım:DtGaNi