Yayın Tarihi:12 11 2018 02:10(3467)

6 Katlı Apartman Çatısından İntihara Teşebbüs Etti

11 Kasım 2018 sabahı, Boyabat Kumluk Mahallesi, Orman Sokakta inşaat halinde bulunan apartmanın çatısına çıkan vatandaş 11 yaşındaki oğlu ile birlikte intihar etmeye kalkıştı.

Edinilen bilgiye göre, 11 Kasım 2018 Pazar sabahı saat 10.15 sıralarında bunalıma giren Mehmet G.(34) isimli bir vatandaş Boyabat Kumluk Mahallesi, Orman Sokakta inşaat halinde bulunan bir apartmanın çatısına 11 yaşındaki oğlu ile birlikte çıkarak intihar etmeye teşebbüs etti.

Ayancık'ta ikamet eden, eşine yaklaşmama cezası bulunduğu için eşine yaklaşamayan ve eşinin Boyabat’ta ablasının yanında kaldığını bilen, eşinin yaşadığı yere yakın mesafede bulunan apartmanın çatısına çıktı. Yaptığı konuşmalarda eşini sevdiğini ve ayrılığın adeta kişiyi bunalıma soktuğu gözlerden kaçmazken, olay yerine intikal eden polis ekipleri vatandaşı ikna etmeye çalışması üzerine Mehmet G. (34) olay yerine Cumhuriyet Savcısının gelmesini istedi.İkna çabaları esnasında bir boşluktan istifade eden polis ekipleri şahsın aşağı ile konuşması esnasında çocuğu yanından aldı.

Olay yerine Boyabat Cumhuriyet Savcısının gelmesi ile taleplerini dile getiren ve evinden ayrı kalmanın zorluğunu dile getiren vatandaşa Boyabat Cumhuriyet savcısı; ”Keşke böyle yapmasaydın yanımıza gelseydin. İn aşağı ifadeni alacağım sonrada gerekeni yapacağım.” demesi üzerine Mehmet G. (34) ikna oldu.Boyabat Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ve Boyabat Cumhuriyet Savcısının çabaları sonucu ikna edilerek aşağıya indirildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

22206


Tasarım:DtGaNi