Yayın Tarihi:14 11 2018 03:45(2329)

Gece Yarısı Polisi Alarma Geçirdi

13 Kasım 2018 - Geçtiğimiz pazar günü Kumluk mahallesi Orman sokakta bir apartmanın çatısını çıkarak intihar teşebbisünde bulunan şahıs dün gece 23.45 sıralarında polisi tekrar alarma geçirdi.

Eşinden bir süredir ayrı kalan ve 2 gün önce intihar girişimi yapan 3 çocuk babası Mehmet G. Boyabat Adliyesinde görevli Cumhuriyet Savcısı Mücahit Akkaya ve polis ekipleri ikna ederek indirmişti. 12 Kasım 2018 gece 23.45 sıralarında şahıs tekrar aynı binanın çatısında intihar girişiminde bulunması, Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini alarma geçirdi. Emniyet görevlilerinin ısrarlı girişimlerinde bulunmasına rağmen bir süre ekiplere direnen şahıs polis ekiplerinin olay yerine eşini getirmesi ile ikna oldu. Şahsın yer yer çatının uç kısmına gelmesi ise düşecek endişeyle yürekleri ağızlara getirdi.

Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunu olduğundan şüphelenilen Mehmet G., Emniyet müdürlüğüne götürülerek ifadesi alındı.

İki defa aynı binadan intihar teşebbüsünde Mehmet G.'nin sabah saatlerinde Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından, Samsun Ruh ve Sinir hastalıkları Hastanesine gönderildiği bildirildi

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

59372


Tasarım:DtGaNi