Yayın Tarihi:15 11 2018 20:28(1125)

Ölüm virajı gibi! Bir ayda üç kaza: 5 yaralı

Yapıldığı günden beri tepki çeken Türkeli-Güzelkent karayolu arası Emrelli mevkiindeki yeni yoldan eski yola geçişi sağlayan keskin virajda dünden bugüne yine bir kaza yaşandı. Bir ayda aynı bölgede üç kaza meydana gelirken, toplamda kazaların bilançosu ise 5'e ulaştı.

14 Kasım Çarşamba günü sabah saatlerinde yaşanan kazada alınan bilgiye göre, Hüseyin Yıldırım idaresindeki 54 KT plakalı otomobil, Güzelkent'ten Türkeli istikametine seyir halindeyken, Emrelli mevkisinde virajı alamayıp, 20 metreden şarampole uçtu. Kazada iki kişi yaralanırken, araçta sıkışan Nurettin Yıldırım ekipler ve çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarıldı.

"Sadece bilinen 3 kaza var, maddi hasarlı kaza hemen hemen her gün yaşanıyor"

Vatandaşların yola tepkisi ise giderek büyüyor. Yolu sıkça kullanan sürücüler, bir ayda üç kazanın yaşandığını belirterek, daha bilinmeyen birçok maddi hasarlı kazanın da yaşandığını ifade ediyor. Vatandaşlar, "Sadece bilinen 3 kaza var, maddi hasarlı kaza hemen hemen her gün yaşanıyor" diyerek, durumun her geçen gün vahim bir tablo aldığını belirtti.

Konuyla ilgili Karayolları ekiplerinin de geçtiğimiz ay yaşanan kazadan sonra belirtilen bölgede inceleme yaptığı, ancak herhangi bir önlem almaya gerek duymadan bölgeden ayrıldıkları belirtiliyor.

Kaynak: turkelihaber.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

377400


Tasarım:DtGaNi