Yayın Tarihi:16 11 2018 18:18(1403)

Okulda Yapılan Kan Bağışında Kuyruk Oluştu

15 Kasım 2018 - Boyabat İlçesi Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Kızılay Kulübü toplum hizmeti çalışması kapsamında Samsun Kızılay Şubesi ile ortak olarak düzenlediği kan bağışı kampanyası Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirildi.

Kan bağışı konusunda farkındalık yaratmayı ve yetişme çağındaki öğrencilere toplumsal bilinç aşılamayı amaçlayan Boyabat Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulunun düzenlediği bu etkinliğe Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat ilçe milli eğitim müdürü, okul yöneticileri, kurum amirleri, Boyabat ilçesinde görev yapan öğretmenler ve Boyabat halkı büyük ilgi gösterdi. Kan bağışı kampanyası sonucunda Boyabat’ta ilk defa ortalamanın çok üzerinde kan bağışı yapıldı.

Bir günde 75 kişi kan bağışı yaptı. Ayrıca kemik iliği/kök hücre konusunda da bilgilendirme yapılırken, 13 kişi gönüllü olarak kişiler kemik iliği/kök hücre bağışçı adayı oldu.37 kişi ise şartlar uygun olmadığı için kan veremezken, çok sayıda kişi ilerleyen saatlere kaldı.

Etkinlikte konuşan Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu okul müdürü Halil Gündoğdu, bu kampanyayı düzenleyen Kızılay Kulübü danışman öğretmeni Mesut Altunay’a ve kampanyaya katkı sunan herkese teşekkür etti.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

390184


Tasarım:DtGaNi