Yayın Tarihi:17 11 2018 20:51(1311)

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Çok Güzel Hareketler

İlçemiz Boyabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü danışman öğretmeni İsmail Karadağ tarafından öğrencilerin elektrik bölümüne yönelik ilgi ve motivasyonlarını artırmak amaçlı Boyabat Elektrik Üretim Merkezine mesleki gezi organize edildi.

Bu bağlamda 13 Kasım 2018 Salı günü okulumuz 11-B Elektrik sınıfı öğrencileri, Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü danışman öğretmeni İsmail Karadağ, Elektrik Bölümü Öğretmenleri Turgut Doğan ve Hakan Halaç ile birlikte Boyabat Elektrik Üretim Merkezini gezmişlerdir.Elektrik santrali ve Elektrik Mühendisliği hakkında bilgi edinmişlerdir.

Bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü danışman Öğretmeni İsmail Karadağ’a teşekkürlerimizi sunuyor, nice güzel gezi projelerinde öğrencilerimizle güzel anlar paylaşmayı temenni ediyoruz.

Kaynak: Boyabat Son Haber.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

391700


Tasarım:DtGaNi