Yayın Tarihi:19 11 2018 00:21(1851)

Jandarma Ekipleri Kontrollerinde 10 İşyerine İşlem Yaptı

Boyabat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler kendi sorumluluk alanlarında yaptıkları denetimlerde 10 iş yerine işlem yaparak kapattı.

Edinilen bilgiye göre, Boyabat’a bağlı en fazla nüfusa sahip ve yaz sezonunu gurbette çalışarak geçiren kış sezonunda çalışmalarına ara veren fabrikalarda çalışan işçilerin oluşturduğu Yeşilyurt ve Sarıağaççayı köylerinde Jandarma ekipleri çok sayıda kişi ve araçlarda sorgu yaptı.

Fabrikaların sezona ara vermesiyle nüfusunu neredeyse üçe katlayan köyde, Jandarma ekipleri aynı zamanda buralarda faaliyet gösteren (kahvehane, çiğ köfteci, oyun salonları) gibi çalışan fakat herhangi bir izin belgesi ve çalışma ruhsatları olmayan 10 değişik iş yerine işlem yaptı.

Boyabat İlçe Jandarma ekiplerinin sorumluluk alanında bulunan bölgelerde halkın huzur ve güvenini sağlamak için kontrollerin devam edeceği bildirildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113430


Tasarım:DtGaNi