Yayın Tarihi:20 11 2018 01:42(1026)

Başkan Orhan Çakır’ın Mevlit Kandili Mesajı

Boyabat TSO Başkanı Orhan Çakır Mevlit Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)’in doğum günü olan Mevlid Kandili’ne erişmiş bulunuyoruz. Rabbim bizleri onun yolunda yürüyen ve şefaatine nail olan kullarından eylesin.” dedi.

Başkan Orhan Çakır mesajında şu ifadelere yer verdi;

“On sekiz bin âlemin yaratılmasına vesile olan Allah’ın sevgilisi ve iki cihan sultanı Peygamber Efendimizin doğum gününü idrak edeceğimiz Mevlid Kandili’ne kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kendisine ümmet olmak ile şereflendiğimiz, insanlığa yol gösterici ve kurtuluş rehberi olarak gönderilen Peygamberimize ve ashabına salât ve selâm olsun. Güzel ahlak, dürüstlük, adalet ve cesaret timsali olarak yaratılan ve tüm insanlığa en güzel örnek olan peygamberimizin, dünyayı teşrif ettiği bu müstesna günün tüm insanlığa ve İslam âlemine hayır, bereket ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Rabbim, bizleri Habibi’ne layık birer ümmet ve kendisinden razı olduğu kullar arasında olmayı nasip etsin.

Tüm İslam âleminin, pek çok müjdelere haiz olan Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, Yüce Yaratıcı’nın rahmeti, merhameti ve bereketine mazhar kullardan olmamızı temenni ediyorum. Allah’ın selamı ve Habibi’nin şefaati üzerimize olsun.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

25597


Tasarım:DtGaNi