Yayın Tarihi:20 11 2018 01:51(1185)

Başkan Belovacıklı’dan Mevlid Kandili’ne Özel Hediye

Her yıl olduğu gibi manevi duyguların özel yaşandığı günlerde vatandaşlara hediye takdiminde bulunan Başkan Belovacıklı, Mübarek Mevlid Kandili vesilesiyle halka hediye dağıttı.

Mevlid Kandili’ne özel hazırlanan çanta içerisine Lokum, Gül Suyu, Tesbih ve Mevlid Kandili’ne özel duygularını paylaştığı bir not bırakan Belediye Başkanı Belovacıklı vatandaşlara teşekkür ederken, böyle özel ve manevi duyguların yaşandığı günleri atlamayıp halkıyla kucaklaştığı için memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Gerze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından dağıtılan özel çantaya vatandaşların ilgisi yoğun olurken Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’da konuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Başkan Belovacıklı ihtiyaç duyduğumuz en kudretli ihtiyacın maneviyat olduğunu dile getirirken; “Peygamberimiz (S.A.V)’in doğumunu müjdeleyen Mevlid Kandili vesilesiyle her yıl olduğu gibi vatandaşlarımıza kandile özel çanta hazırlattık.Lokum, Gül Suyu, Tesbih ve düşüncelerimin yer aldığı çanta ile birlikte böyle özel ve müstesna günleri yaşatmaya gayret gösteriyoruz. En fazla ihtiyaç duyduğumuz kudret manevi duygularımızdır. Manevi duygularımızı dinç tuttuğumuz takdirde birliğimize ve bütünlüğüme asla zarar gelmeyecektir. Bu günün anlamı vesilesiyle Mübarek Mevlid Kandili’mizin hayırlara vesile olmasını temenni eder, ilçemizin, ülkemizin ve tüm İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni kutlar, en derin saygılarımı sunarım.” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

245206


Tasarım:DtGaNi