Yayın Tarihi:22 11 2018 17:48(3002)

Şükrü Kaya, Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Başvurusu Yaptı

Ülkücü camianın önemli ve önde gelen isimlerinden "Reis" lakaplı Şükrü Kaya, MHP Genel Merkezine başvurarak, MHP'den Boyabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Aday adaylığı başvurunu yaptıktan sonra konu ile ilgili açıklama yapan Şükrü Kaya; ”Sevdamız Boyabat, değişim şart Milliyetçi Hareket Partisinden, Boyabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurumu genel merkezimize yaptım. Siyaseti memleketimize hizmet etmek için hizmet içinde siyaseti araç yapmak ilkemizdir. Sevdamız Boyabat diyen siz gönül dostlarımız biz inandık sizde inanın. Üstad Necip Fazıl'ın dediği gibi; ''Yarın elbet bizim, elbet bizimdir, gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir''. Onun içindirki birliğimiz ve beraberliğimiz için inanıyoruz. Çünkü DERDİMİZ HİZMET, SEVDAMIZ MEMLEKET diyoruz. Bunun için SEVDAMIZ BOYABAT, yalnız DEĞİŞİM ŞART. Memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: mhp mi kaldi 26 11 2018 05:06
mhp mi kaldi da akp nin koltuk değneği olmaktan baska ne yaptı ittifak yok tu sozde yine kivirdi devlet bey verdigim oylar harsm olsun bahceli gitneden artik mhp ye oy yok bahçeli sayesinde erdogan her dedigini yspti ve yaptırıyor yaziklar olsun

8. Yorum: yenimaleli necatı 24 11 2018 23:43
sayın kaya büyük bir özgüvenle gümbür gümbür geliyor beyler. hayırlı uğurlu olsun.

7. Yorum: bu sene 23 11 2018 08:06
hayırlı olsun aday adaylığınız şükri bey. fotoğraf galerisine bakılırsa ve gazete foto galeri üzerinde durduğuna göre destekleyeniniz çok. kasabamıza hayırlı olacak gelir inşallah başa.

6. Yorum: gercekci 23 11 2018 00:41
gümbür gümbür geliyor reis.hep destek tam destek karacaörenden..

5. Yorum: bozkurt 57 22 11 2018 20:38
süleyman çakır la röportaj yapıp facebook ta yayinlayan sayın reisimiz şükrü kaya 'ya diğer facebook fenomeni lutfi er beyle de bir röportaj yapmasını istiyoruz lütfi beyin istedikleri gayet memleketimizin faydasına ve yararli seyler .videosunu en az 1000-2000 kişi izliyor.ayrıca belediye meclis üyeliğine başvurması sayın erin gerçekleri haykırası için iyi olacaktır.

4. Yorum: mehmet büyükkayikci alman ... 22 11 2018 20:24
degerli kardesim, ben bildim bileli bu davanin icindesin, bunca yildir yilmadin usanmadin, gönül verdigin davanin pesinden yürüdün, bugünse omuzlarina daha büyük yük alip boyabat imiza daha büyük hizmetler vermek icin yola cikmissin, sana cikmis oldugun bu yolda basarilar dilerim, sana bu görev layikiyle yakisir, rabbim yar ve yardimcin olsun, hersey iyi olacak insallah

3. Yorum: gökbörü 22 11 2018 19:48
senın gibi bu davaya inanan 1000 kürşatla dünyayı alırım , bu dava sana ve senın gibilere yakışıyor , hayırlı olsun .

2. Yorum: boyabatlı 22 11 2018 19:15
şurdaki gediği kapatacak adam nihayet bulunmuş mhp yetkililerini kutluyorum.yıllardan beridir her türlü harekwtin içinde meşakkatla çalışan ülkü ocaklarını kurulduğu zaman başkanlık yaptığı dönemde tanıdığım reisimiz şükrü kayaya hayırlı olsun.memlekette doğru adamlar artık azalıyor.allah her zaman doğrunun yanındadır.şükrü kaya kardeşimizde bu doğrulardan biridir.allah yardım edecektir.

1. Yorum: 06-57 22 11 2018 18:09
adam gibi adam. dikdur egilme boyabat seninle rabbim yolunu açık etsin


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

44264


Tasarım:DtGaNi