Yayın Tarihi:29 11 2018 03:03(1156)

Sinop Ülkü Ocakları Basın Açıklaması

Türkiye'nin en önemli gençlik hareketi olan Ülkü Ocakları olarak ortaöğretim ve üniversite seviyesindeki genç kardeşlerimiz ile elimizden geldiğince ilgilenmekte onlar ile düzenli olarak çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirmekteyiz.

Sinop ilimizde de uzun yıllardır boyu gerçekleştirdiğimiz gençlik üzerine faaliyetlerimiz sadece öğrenciler tarafından değil aileleri tarafından da yoğun ilgi ile karşılanmaktadır.

Bu yoğun ilgi neticesinden tüm ortaöğretim seviyesindeki okullar ile iletişim halinde katıldığımız Türkiye Öğrenci Meclisi Sinop Temsilciliği seçimlerini üst üste 3. Kez kazanarak büyük bir başarı elde ettik. Ortaöğretim öğrencisi olan Ahmet Turan Işıksal kardeşimizin kazandığı seçimlerde aday olan diğer tüm kardeşlerimizi de tebrik ederim.

Sinop İli ve ilçelerindeki tüm ilkokul ortaokul ve liselerin katılımı ile gerçekleştilen seçimleri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı mensuplarımızın yoğun çabası ile üst üste 3. Kez kazanmak, gençlik üzerinde yaptığımız yoğun çalışmaların adeta bir meyvesi olmuş, Sinop gençliği temsil hakkını bizlere layık görmüştür.

Seçimler boyunca hiçbir kamu kurum ve kuruluşun desteğini almadan, siyasi birtakım güçlere başvurmadan, bir tane makam sahibine bir genci aratıp onun demokratik hakkını gasp etme rezilliklerinin yakınından dahi geçmeyerek genç kardeşlerimize kendi emekleri ile başarı elde etmeyi öğretmeyi amaçladık. Ülkü Ocakları'nı diğer gençlik hareketlerinden ayıran en büyük farkta zaten buradadır.

Çünkü Ülkü Ocaklarında ki teşkilat yapısı iş,aş,barınma, burs ekseninde birleşmiş geçici çıkar birlikteliğinden değil bir ömür boyu devam edecek olan bir iman, inanç, mücadele birlikteliğinden inşaa edilmiştir.

Eğer bizler bu yaşlardaki genç kardeşlerimize emeksiz olarak kolay yoldan başarı kazanmanın yöntemini öğretseydik ülkemizin geleceği olan bu nesillere yapacağımız en büyük kötülüğü yapmış olacaktık.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in de dedigi gibi vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır düsturu ile hareket ederek Sinop gençliğine elimizden geldiği kadar egitim seminerlerimizle olsun, sosyal sorumluluk projelerimizle olsun, kültürel etkinliklerimizle olsun karşılıksız hizmet etmeye devam edeceğiz.

Sinop Ülkü Ocakları Gençlik Teşkilatı Başkanı
Volkan Cıbır

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: 11 köy 02 12 2018 02:54
rahmetli atatürk e on kasımda bir fatiha okutmadı mhp nin ortağı olan iktidar partisi bunları unutmadık.herkes kime destek verdiğini ıyi bilsin.

1. Yorum: tarık 30 11 2018 08:39
ne varsa ülkü ocaklarında var


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

344481


Tasarım:DtGaNi