Yayın Tarihi:16 12 2018 03:12(4007)

Cinayet Sabahı 1 Kişi Gözaltına Alındı

14 Aralık 2018 gecesi saat 22.00 sıralarından Boyabat Camikebir Mahallesinde bulunan köprü yanında 57 DK 193 plakalı otomobil içinde işlenen cinayet sonrası Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis ekipleri soruşturmayı derinleştiriyor.

Edinilen bilgiye göre, iki kişi arasında yaşanıldığı düşünülen olay neticesinde araç içinde vurulan isabet eden Ferdi Biltekin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayı yakın mercek altına alması ile çok sayıda kişinin ifadesine başvurulurken, bu sabah saatlerinde U.K. polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma kapsamlı olarak devam ediyor.

Ulusal ve yerel bazı basın kuruluşları, doğru habercilik yerine, hızlı haberciliği tercih etmesi ile haber kargaşası yaşandı. Gözaltı olmasa da, gözaltı haberlerine yer verilirken, olayın gruplar arasında olmasa da, iki grup arasında olduğuna da yer verildi. Masa başı habercileri de kopyala yapıştır yöntemine gidince vatandaşların kafası karışırken, basına güvenini de sarsmış oldular.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: 11 köy 16 12 2018 17:35
memleketin hâline bak allah rahmet eylesin.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

408487


Tasarım:DtGaNi