Yayın Tarihi:17 12 2018 17:55(1673)

Boyabat Jandarma Ekipleri 2 Silahla Yakaladı

Boyabat İlçe Jandarma ekipleri denetimleri devam ediyor. Boyabat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler yapmış oldukları yol kontrolünde otomobil içinde 1 adet 7.65 mm. çapında silah, sürücünün üzerinde ise 9 mm. çapında olmak üzere iki silah yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Boyabat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Boyabat-Kastamonu yolu üzerinde Gökçeağaçsakızı Köyü mevkinde yaptıkları yol kontrolü esnasında, kontrol için durdukları 57 EA 889 plakalı otomobil içinde 7.65 mm. çapında silah yakaladılar. Otomobil sürücüsü üzerinde yapılan kontrolde ise 9 mm. çapında bir silah daha çıktı. Jandarma ekipleri ruhsatsız 2 tabanca tespit etti. Aracın ve şahsın evraklarında yapılan kontrolde ise sürücü Satı Ali Ö. ehliyetsiz olduğu bilgisine ulaşıldı. Jandarma ekipleri 2 adet ruhsatsız silaha ve otomobile el koyarken, ehliyetsiz araç kullanan sürücüye yüksek miktarda idari para cezası uyguladı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

403342


Tasarım:DtGaNi