Yayın Tarihi:04 01 2019 22:27(1597)

Kontrolden Çıkan Kamyon Devrildi

4 Ocak 2019 Cuma sabah erken saatlerde Samsun Alaçam’a gitmekte olan Kamyon kontrolden çıkması nedeniyle yol ortasında bulunan refüje çarpması sonucu kaza yaptı, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Alaçam’a gitmekte olan Karabük plakalı 74 BZ 567 plakalı Defne yaprağı taşıyan kamyon Boyabat’a 12 km mesafede, Ilıca köyü mevkinde saat 05.45 dolaylarında kontrolden çıkarak devrildi. Kamyonun devrilmesi ile kamyon kasasında yükle defne yaprağı çuvalları yola yayıldı. Olay yerine gelen gelen 112 Acil ambulans sağlık ekipleri yaralı sürücüyü Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine kaldırdılar. Kamyonda bulunan defne yaprağı çuvallarının yola yayılması ile trafiğe kapanan yolu karayolları ekiplerinin çalışması sonucu açılarak trafik akışı normal seyrini aldı. Yaralı sürücünün durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

121308


Tasarım:DtGaNi