Yayın Tarihi:16 02 2019 22:48(2655)

Selanik'ten İki Boyabatlı Sanatçı Geçti…

Yunanistan’ın Selanik kentinde düzenlenen Uluslararası Jürili, Art Travel Karma Resim Sergisi’nde Boyabatlı sanatçılar Aşkın Ayrancıoğlu ve Ünal Karaca da eserleriyle yer aldı.

Boyabatlı sanatçılar Selanik’te Apodec Sanat Galerisi’nde 7-10 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen serginin açılışında hazır bulundular… Serginin açılışında Ünal Karaca Aşkın Ayrancıoğlu’nun canlı portre çizimini gerçekleştirdi… Sergi için Selanik’e giden sanatçı grubunda İzmir, Konya, Gaziantep, Sinop ve çeşitli üniversitelerden ressam-akademisyenlerle farklı illerden ressamlar yer aldı… Sanatçılar sergi süresince Selanik’te Atatürk Evi başta olmak üzere müzeleri, sanat merkezlerini, tarihi ve turistik yerleri gezme fırsatı buldular… Sergi sonrası sanatçılara katılım belgeleri sunuldu…

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: aslan 17 02 2019 03:21
tebrikler ayranci! sirasiyla ayranci sulalesinin, baglica koyumuzun, boyabat'in, boyabat'in, turkiye'nin ve tum insanligin gururu dostum!

1. Yorum: boyabatlı yaylacılı apt. ... 17 02 2019 00:01
bize de bu havayı yaşattıkları için önce ressamlarımıza, yayınlayan b.gazetesine çok teşekkür ederiz.sanatçılarımıza sağlıklı uzun ömür ve hayal edemediğimiz başarılarının devamını dileriz.elleriniz dert görmesin.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385496


Tasarım:DtGaNi