Yayın Tarihi:17 02 2019 04:39(1750)

Barış Ayhan Projeleri Görücüye Çıkardı

Cumhuriyet Halk Partisi, düzenlediği Proje Tanıtım Toplantısı’nda projelerini halka tanıttı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan Chp Sinop İl Başkanlığı tarafından düzenlenen proje tanıtım toplantısında yönetime gelmeleri durumunda gerçekleştirecekleri projeleri halka sundu. Sinop Kültür Merkezi’nde yapılan Proje Tanıtım Toplantısı’na CHP Grup Başkan Vekili İstanbul Milletvekili Engin Altay, Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, TBMM Divan Katip Üyesi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İl İlçe teşkilatı, İYİ Parti teşkilat mensupları ve İYİ Parti yöneticileri katılım gösterdi. Katılımın yoğun olduğu gözlenen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanı İnan Savaş Yüksel konuşmasında; ‘’

Hangi partiden olursa olsun, kimliği inancı ne olursa olsun bu toplantıdan tüm Sinoplu hemşehrilerimize kucak dolusu sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Bugün Sinop Belediye Başkan adayımız bizlere projelerini tanıtacak. Öncelikle hoşgörülü, halka saygılı kentler istiyoruz. Halkça paylaşan kentler istiyoruz. Hesap veren ve şeffaf yönetilen kentler istiyoruz. Yoksulluğu yenen kentleristiyoruz. Üreten ve istihdam yaratan kentler istiyoruz. Ulaşım ve altyapı sorunlarını çözmüş kentler istiyoruz. Nefes alan kentler istiyoruz. Sosyal adaleti sağlayan kentler istiyoruz. Kültür ve sanatı geliştiren kentler istiyoruz. Doğa dostu yeşil kentler istiyoruz. Mutlu ve gülümseyen kentler istiyoruz. Başaracağız, başarmak zorundayız. Çocuklarımız için başarmak zorundayız, Sinop için başarmak zorundayız, Cumhuriyetimiz için, ülkemiz için başarmak zorundayız, mutlu ve huzurlu yaşamak için başarmak zorundayız. Halkça, özgürce yaşamak için başarmak zorundayız. İnsanlarımızın yatağa aç gitmemeleri için başarmak zorundayız’’ dedi.

İl Başkanı İnan savaş Yüksel’in konuşmalarının ardından Chp Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan’ın özgeçmiş videosunun gösterimi yapıldı ve Barış Ayhan sahneye davet edildi. Büyük sevgi gösterisi ve coşku içerisinde eşi ve çocukları ile vatandaşları selamlayan Belediye Başkan Adayı Ayhan katılımcılara teşekkürlerini iletti. Belediyecilik anlayışı üzerine açıklamalar gerçekleştiren Ayhan yaptığı konuşmasında;

‘’21. Yüzyıl’ın en yaşanabilir kentlerinden biri olmak ancak yeni nesil sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilebilir. Yönetim hiyerarşik değil katılımcı ve eşitlikçi bir düzlemde imal edilmelidir. Halka en yakın hizmet birimi olan yerel yönetimler halkın katılımı, denetimi ve paydaşlığı ile ancak sağlıklı bir şekilde yönetilebilir. Birlikte üretip, birlikte paylaşmak, mazeret yerine çözüm üretmek, toplum yararı odaklı projeler geliştirmek herkesin kendisini çözümün bir parçası hissetmesini sağlamak, katılımcı yönetim anlayışını egemen kılmak, kentlinin kentine sahip çıkmasını sağlamak yerel yönetimlerin en yüksek halk katılımı ile ve en saydam yöntemlerle halka ulaşmasını sağlamak önceliğimiz olacaktır. Yeni nesil belediyecilik anlayışımız, belediye başkanı, belediye meclisi ve belediye çalışanlarından ayrı olarak, muhtarlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, kent konseyimizin ve üniversitemizin etkin bir şekilde katıldığı yeni bir yönetim anlayışının hayata geçirilmesiyle mümkün olacaktır. Kentin sorunları bizzat kentin muhataplarıyla çözülmelidir. Ben nasıl istiyorsam öyle olacak diyerek kalıcı bir çözüme ulaşmak mümkün değildir. Her Sinoplunun gerektiğinde ortak olabileceği, fikrini ve çözüm önerisini sunabileceği bir yönetim zemini inşa edilmelidir. Hiçbir Sinoplunun dışlanmadığı ve bütün kararların ortaklaşa alındığı, ortak akıl ve bilimsel ölçülerin kullanıldığı bir yönetim anlayışı 21. Yüzyıl’da kentimizi hak ettiği yere taşıyacaktır. Vizyonunu eğitim, kültür ve turizm kenti olma yolunda belirlemiş olan ilimizi bu vizyona bağlı kalarak yakın gelecekte Türkiye’de ve Dünya’da hak ettiği yere taşımak, bu vizyonla örtüşmeyen, insanımıza ve doğaya zarar veren; zararlı her türlü yapı, yatırım ve yönetim anlayışını reddetmek vizyonumuz olacaktır. Misyonumuz katılımcı, şeffaf, özgürlükçü ve hesap verebilen bir yönetim anlayışı içerisinde, tarihi değerlerine, doğasına ve insanına sahip çıkarak çağdaş yaşanabilir bir kent yaratmaktır.’’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan konuşmasının ardından Sinop için gerçekleştirecekleri projeler hakkında sunum yaptı. Başkan Adayı Ayhan son olarak Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarını sahneye davet etti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

101470


Tasarım:DtGaNi