Yayın Tarihi:19 02 2019 16:52(1541)

Bu Kavşak Kazalara Davetiye Çıkarıyor

Sinop'ta Orduköyü Sanayi Kavşağı kazalara davetiye çıkarıyor.

Orduköyü Sanayi Kavşağı'nda sürekli ölümlü ve yaralamalı kazaların meydana geldiği bildirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sinop 1. Kısım Sanayi Sitesi Başkanı Bayram Güveli, "Aylık en az 2 veya 3 kaza oluyor. Ölümlü kazalar da oluyor. Bununla ilgili Karayolları ile görüştük. Karayolları da en kısa zamanda bariyerler yapacağını söyledi. Biz de bir an önce bu bariyerlerin yapılmasına ve sol taraftaki kaldırımın genişletilmesi, köprünün altından geçiş verilmesini istedik. Bunlar yapılırsa kaza oranları düşer. Yetkililer bölgeye yazı yazdıklarını ve en kısa sürede yapılacağını belirttiler. Bu sorunun çözülmesi için Karayollarının yolu kendi inceleyip mühendisleri noksanları veya yapılması gerekenleri kendileri yapacaklarını söylediler. Problemin en hızlı şekilde çözülmesini bekliyoruz." dedi.

Kaynak: Haber57.com.tr

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: vatandaş 20 02 2019 19:13
senin dövenle harman dövdüğün yıllarda değiliz senin öküzün varmış kova tutmuşsun o mahallenin öküzü bile önce öküz versinler de kova tutmak oradakilere kalsın sayın abat boy öyle göz önündeki mahallelere bakmakla olmuyor belediyecilik

2. Yorum: abat-boy 19 02 2019 22:48
1.yorumcu vatandas; hakli olabilirsiniz... dövenle harman dövdügümüz yillarda öküzlerin her kuyrugunu kaldirisinda hizlica bok kovasini altina tutmak gerekirdi! umarim bir gun ulkemiz insani döven öküzü davranisini terkeder de etraf biraz temizlenir? yoksa, her kuyrugunu kaldiranin altina kova tutmakla temizlik olmaz!

1. Yorum: vatandaş 19 02 2019 19:28
boyabatın bütün sorunu haber yapılması gereken şeyleri bitti sinop'u haber yapın haber arıyorsanız çakıroğlu mahallesinin rezilliğini çevre pisliğini haber yapında makbüle geçsin görmezden gelenler belki görür o zaman


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

74511


Tasarım:DtGaNi