Yayın Tarihi:19 02 2019 21:15(3402)

Tutuklu Yakınları Karara Tepki Gösterdi

Durağan’da iki grup arasında yaşanan gerginlik sonrası çıkan ve bir kişinin ölümü, 15 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin 2’si tutuklu 42 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Edinilen bilgiye göre, Boyabat Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanıklar Muhammed ve Yunus Koyun ile bazı tutuksuz sanıklar katıldı.

Tarafların avukatlarının da hazır bulunduğu duruşmada sanıkların savunması alındı.

Mahkeme heyeti, savunmaların ardından tutuklu Yunus Koyun’un tahliyesine, sanıklardan Muhammed Koyun‘un tutukluluk haline devam karar vererek duruşmayı 17 Nisan 2019 tarihine erteledi.

Mahkemenin bu kararına tepki gösteren yakınları adliye içerinden mahkemenin kapısını tekme ile ezdiler. Polis sanık yakınlarını dışarı çıkarmasına rağmen yakınları karara adliye önünde de tepki gösterdiler.

Bu arada adliye önünde bekleyen ve duruşmanın ardından taşkınlık çıkaran bazı sanık yakınlarına polis ekipleri müdahale etti. 1 Kişi polis tarafından göz altına alınırken, adli soruşturma devam ediyor.

Kısa süren gerginliğin ardından polis grubu dağıttı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: osman 26 02 2019 09:18
yav bu saraydüzü durağan daha ne kadar boyabata yük olacaklar samsuna verilsin davaları olayları nedir bu yahu

6. Yorum: durağanlı 22 02 2019 02:08
bunca yıl haber takip ederim terör davalarında bile böyle bişey olmamıştır. bunlar kim ya mahkemenin kapısını kırıyorlar gereken en ağır ceza verilmeli. verilmesse bunların önüne geçilmez yeter bu kadar taşkınlık . masumu oynuyorlar ama durağan ı da yıktılar kırdılar iki sene önce

5. Yorum: ankaralı 21 02 2019 15:59
kusura bakmayı o kapıları kıranlar türk vatandaşı degil türk olsaydı biber gazını yemişti yaka psça alırlardı

4. Yorum: bağımsız adalet 21 02 2019 04:52
karara neyin tepkisi ni yapıyorlar birde adliye nın kapısını kırmışlar . durağan ı yakıp yıktılar hepsinin elinde satır bıçak tabanca tüfek kırdılar parçaladılar masum çocuğu vurdular bunların bir cezası olması gerekir ne yazımı kimse ceza almıyor bak bir kişi daha çıktı . sonunda tek bir kişi kaldı oda muhtemelen çocuğu öldüren kişidir . bu şahıslar buradan ceza almasınlar bunların şımarıklığını kimse tutamaz. bu sebeple gereken en ağır ceza verilmeli bir daha cesaret edemesinler

3. Yorum: vatansever 20 02 2019 04:30
ibretlik alem için vereceksin sopayi

2. Yorum: kaptan 19 02 2019 23:14
boyabat sapığı davasını kastamonu ya ordan boluya attılar bazı davaları ankara gönderdiler bunlarıda göndermek lazım adliyenin kapısını tekmelemek ne hallerine

1. Yorum: milat 19 02 2019 22:47
ne demek ya mahkemenin kapısını kırdı ? bunu yapanların oracıkta iblreti alem için kafalarını kırmak gerekir ki bir daha yapamasınlar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32855


Tasarım:DtGaNi