Yayın Tarihi:21 02 2019 21:50(2871)

Hasan Kara, İYİ Parti Aday Tanıtım Toplantısına Katıldı

İYİ Parti Boyabat Belediye Başkan Adayı Hasan Kara ve Boyabat İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor ile İYİ Parti Boyabat İl Genel ve Belediye Meclisi adayları Ankara Congresium merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Toplantını yapıldığı salon tıklım tıklım doldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener salona Mersin Bütükşehir adaylığı dahili güçlerce engellenmeye çalışılan Buhanettin Kocamaz iile girdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir konuşma yaptı. Konuşmasında Mersin'de yapılan kumpas hakkında bilgi veren Meral Akşener, Burhanettin Kocamaz'ın mutka aday olacağını belirtti. Konuşma işaret diliyle de anlatıldı. Belediye başkanı, il genel ve belediye meclisi adaylarına "İYİ Belediyecilik" yemini ettirildi.

Geçtiğmiz günlerde hayatını kaybeden Ozan Arif anıldı. 4 yıl önce şehit edilen Fırat Çakıroğlu'nu anmasında ise salonda duygusal anlar yaşandı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ağlarken, salonda olanların bir çoğunun da gözleri yaşardı.

Toplantı sonrası İYİ Parti Boyabat Teşkilatı mensupları, İYİ Partili Durmuş Yılmaz, Koray Aydın, Yavuz Ağıralioğlu ve İYİ Parti Keçiören Belediye Başkan adayı Güçlü Şenel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra İYİ Parti Genel Merkezine geçen İYİ Parti Boyabat Belediye Başkan Adayı Hasan Kara ve Boyabat İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor ile İYİ Parti Boyabat İl Genel ve Belediye Meclisi adayları burada çeşitli temaslarda bulunarak Ankara'dan ayrıldı.

"İYİ Belediyecilik" yeminin metni;

"Milli, çoğunlukçu ve katılımcı, vatandaş memnuniyetini esas alan, hizmet üretmede süratli ve etkili, kaynak kullanımında tasarrufçu, temiz şeffaf ve hesap verebilir, tarihimize, kültürel değerlerimize, çevreye ve estetiğe duyarlı, kimsesizleri ve garip gurabayı kucaklayan sosyal belediyecilik ilkelerini içeren İYİ Belediyecilik anlayışı doğrultusunda, adalet ve eşitlik idealinden ayrılmadan, ülkeme, vatandaşlarımıza, büyük ve güçlü Türkiye ülküsüne yılgınlık ve yorgunluk göstermeden, gece gündüz hizmet edeceğime, yaratılanı, 'yaratanın emaneti' olarak görme inancımdan asla vazgeçmeyeceğime, Aziz Türk milleti huzurunda, namusum ve şerefim üzerine and içerim."

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: abat-boy 23 02 2019 19:26
haydi bakalim kara bey! umarim bu kez sen vurursun son tekmeyi? bunlar yikildi, yikilacak... sinop'ta chp garanti! umarim diger ilçeler de ayni yolu takip ederler?

4. Yorum: vatandaş 22 02 2019 15:43
bazı arkadaşlarda kravat yok bir arkadaşı sanki hacca gider gibi sakal çok kötü yani diyeceğim biraz daha dikkat sadece benim kişisel fikrim saygılar.

3. Yorum: değişim şart 22 02 2019 00:23
kara kara geliyoruz, kuzu kuzu gitcekler.

2. Yorum: başarılar 21 02 2019 22:19
güzel bir tablo....yolunuz açık olsun

1. Yorum: kumluklu niyazi 21 02 2019 21:58
sayın kara gün be gün güçlenmekte dostlar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

34462


Tasarım:DtGaNi