Yayın Tarihi:22 02 2019 21:35(1971)

Ulusoy; "Cumhur İttifakı Birlikteliğini Sinop'ta Yaşatacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy, 31 Martla yapılacak yerel seçimler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ulusoy konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Sinop için büyük bir önem arz eden yerel yönetimler seçimlerine 1,5 ay gibi bir süre kalmıştır. MHP teşkilatı olarak tüm il ve ilçe teşkilatlarımızla adaylarımız yönetimlere talip olmuş ve bu ülküyle 3 ayı aşkındır sahada çalışmalara devam etmekteyiz. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası temeli atılan milli duruş yeni kapı ruhu ile vücut bulmuş cumhur ittifakı olarak şer odaklarına bir tokat gibi inen cevap olmuştur. Geçtiğimiz günlerde ittifak kapsamında gerekli görülen lüzum üzerine farklı şehirlerde de ittifakın gerçekleştirilmesi hususu iki parti heyetleri tarafından gözden geçirilerek karar verileceği duyurulmuştur.

Bu bağlamda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Sinop Belediyesi için Cumhur İttifakı adayımızın Ali Çöpçü olduğunu bildirir.

Milliyetçi Hareket Partisi il ve merkez ilçe teşkilatı olarak kendilerini destekleyeceğimizi huzurlarınızda kamuoyuna duyururum.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin öngörüsü ile devletimizin ve milletimizin bekası için oluşturulan birliktelik üzerine çıkılan bu yolda, tüm Türkiye'de olduğu gibi Cumhur İttifakı birlikteliğinin güzel bir örneğini de Sinop'ta yaşatacağımıza inancımız tamdır.

Bunun yanında merkez hariç diğer tüm ilçelerde ve il genel meclisinde kendi adayımız ile seçim yarışına katılacağımızı bildirir sonuç ne olursa olsun sandıktan çıkan kararın Sinop'umuza hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim." dedi.

Kaynak: Sinop Flaş Haber

Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: sinop 02 03 2019 08:33
böyle devam edin, yakında sizde olmayacaksınız, reyisiniz sizin yerinizi alıyor zaten....................
.............

9. Yorum: aslaveasla 27 02 2019 19:21
ey akp iktidarı ülkücüleri hiç bir yerde adam yerine koymayacaksınız hiç bir memurlukta işkurda iş vermeyeceksiniz daha çok değil bir kaç sene öncesi ne solun ne chp nin bile etmediği en ağır hakaretleri(fahiha bilmez ırkçı kafatasçı yok köpek benzetmesi vs.vs.)edeceksiniz ondan sonra oy isteyeceksiniz.sizde hiç utanma arlanma ve yüz yokmu ya.yüzünüze sırımmı gerdiler.özellikle mhp adayının olmadığı yerlerde hiç bir ülkücü veya mhp li akp ye asla oy vermez ve vermeyecktirde.çünkü ülkücüler düşünen insanlardır sorgulayan insanlardır mücadeleden gelen insanlardır.kimse onları güdemez.ülkücülerden ve mhp den akp ye oy yok yok yok yok bunu kafalarınıza iyi sokun.

8. Yorum: gokboru 27 02 2019 03:43
bu ülkenin sahibi ne akp iktidarı ne de bi baskasidir bu ülkenin sahibi dvletin mihengtasi olan ülkücüler türk milliyetçileri ve her etnik unsura sahip vatan sevdalilaridir.bu ittifak vatan sevdamizin bir sonucu olarak hain darbe girişimine paralel devletin en krtik zamanlarında gövdesini ateşe koyan devlet beyin öncülüğünde bir zorunluluktan doğmuştur.herkes yolcu ülkücüler hancidir. bu böyle bilinsin ve anlaşılsın.

7. Yorum: gokboru 27 02 2019 03:07
fahri başkan sana herşey feda lakin tek yurusek daha iyiydi devlet beyin mutlaka normal vatandaşın bilmediği sırlar varki bu ittifaka onay verdi yinede türk toresinde başbuğ ne derse o olur olmalı tengri seni korusun ve yuceltsin

6. Yorum: cehalet düşmanı 26 02 2019 14:43
milliyetçi hareketten, ülkücülerden akp ye oy yok. bahçelinin ve avanelerinin ülkücülerin gözünde de gönlünde de hiçbir hukmu kalmamistir. böyle biline.

5. Yorum: ülkücü 25 02 2019 07:39
ne ittifakı ya bu ülkücülere kimse oyun oynamasın bir tane ülkücü sinop'a iyi bir yerdemi.ülkücülere hic bir makamı layık görmeyenlere oy yok

4. Yorum: aslan 23 02 2019 19:14
sinop merkezde chp'den baskasi nal toplar! hadi canim hadi; allah versin!

3. Yorum: aşılıceviz 23 02 2019 03:35
başkan sende çok iyi biliyorsunki bu aşı tutmadı ve tutmaz.sen bir il başkanı olarak tabi üzerine düşeni yapıyorsun saygımız var.ama çakallarla tilkilerle bozkurtlar bir arada olmuyor be başkan olmuyor.allah size 31 marta kadar mübarek insanların sabrından sabır versin.bu ülkücüler çok çile çekti ama en derinini şimdi çekiyor.

2. Yorum: mehmet büyükkayikci alman ... 23 02 2019 01:40
insallah degerli baskanim hersey istediginiz gibi olmasi dilegiyle calismalarinizda basarilarinizin devamini dilerim saygilar

1. Yorum: emekli 23 02 2019 00:12
ak parti kurulalı akp ye oy veriyorum. bundan sonra yok. bir sürü yanlış kararı var.mili eğitim akp li. hastane akp görünümlü. bunları sorgulayan yok . muhalefet yok . üretim yok. iş kur torpillileri işe alıyor. ihtiyaç sahiplerine iş vermiyor. hadi kolay gelsin. ahiret var beyler ahiret.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

402857


Tasarım:DtGaNi