Yayın Tarihi:28 02 2019 17:07(2871)

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odasında
Kadın ve Genç Girişimciler Belirlendi

Türkiye Odalar Borsalar Birliği, TOBB il kadın girişimciler ile TOBB il genç girişimciler kurulu icra komitesi seçimi 81 ilde eş zamanlı olarak yapıldı.

Sinop’ta seçilecek toplam 8 kişilik icra komitesinin 3 üyesi Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri arasında belirlendi. Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla odalar ve borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, Türkiye’nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi Üyeleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü yapılan seçimle belirlendi. Boyabat Ticaret ve Sanayi Odasında sabah saat 10.00 itibari ile başlayan oy kullanma işlemi saat 16.00’da sandıkların kapanması ile sona erdi.

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan seçimi kazanarak kadın girişimciler icra komitesine Hisar Toprak Sanayi yöneticilerinden Necla Mor, ticari faaliyet yapan Zehra Akdemir, genç girişimci icra komitesine ise Yunus Emre Aytekin, Bekir Gezer ve Oğulcan Küçükbaş seçildiler.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

358212


Tasarım:DtGaNi