Yayın Tarihi:09 03 2019 21:02(3723)

Boyabat’ta Trafik Kazası: 1 Yaralı

9 Mart 2019 Cumartesi günü saat 10.30 sıralarında otomobil ile tuğla yüklü kamyon kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre, 57 KA 323 plakalı tuğla yüklü kamyon yolun karşı tarafına dönmek isterken, arkasından gelen 19 RA 635 plakalı otomobil kamyonun altına girdi. Meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü Yaşar K. yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil ambulans servisi ile yaralı Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı Yaşar K.’un kalça kemiğinden zarar gördüğü bildirildi.

Kazanın şiddeti ile araçta bulunan tüp sisteminin dışarıya fırlaması çevrede panik etkisi yaparken, İtfaiye ekipleri duruma müdahale etti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: cerberus 11 03 2019 04:18
kardeşim bilip bilmeden yazmayın. tüp kaza anında fırlamıyor, kaza anında tüpten sızıntı oluyor diye kazaya müdahale eden imamoğlundaki cemal çıkarıyor tüpü dışarı. kaza anında tüp kaçırmış içerisi komple gaz dolmuş. kaza yerindeydik biz, kamyon sürücüsü hatasını kabul etti, hata bende ama görmedim dedi. konu kapanmıştır kardeşlerim dağılabilirsiniz...

3. Yorum: akyörüklü 11 03 2019 01:13
ha şimdi siz haklısınız demi kamyon yola çoktan girmiş gececen onları ha noldu akşam kamyon tamir oldu bugün yol yaptı geldi fabrika çikişları şantiye cikislarinda her zaman yavaşlamak gerekir

2. Yorum: telefoncu 10 03 2019 03:52
akyoruklu sende oyle bir yazmissinki sanki kaza mahalindesin mobese gibimi cektin kazayi.kamyon arkadan gelen araci gormuyor (arkasini gormesi icin araclara konulan sol ve sagdaki aynalari kullanma gereksinimi duymuyor) ve kontrolsuzce serit degistiriyor.gelen aracin hizi isterse 500km olsun kontolsuzce serit degistirmek yasak.tup tankinin firlamasida ornegin 100 km hizla giden bir cismi aniden durdurursan ister istemez tupte firlar koltukta adamda firlar.kamyona carpmakla saglam bir tuglasiz duvara carpmak arasinda bir fark yok.yani o koca kamyonu bi yola sokarken gelen aracta da can oldugunu kendi evladinin akrabanin cani olabilecegini dusunmek gerekir. yasar abime gecmis olsun diyorum.allah salik sihat versin kisa zamanda insallah.

1. Yorum: akyörüklü 10 03 2019 01:04
son 2 adet fotağrafta u dönüşü yapılmaz tabelasını yuvarlak içine almişsınız sanki adam u dönüşü yapiyor fabrika için orası zaten niyetiniz hasan dayıyı mı suçlu yapmak adam nasil gelmişse lpg tüpü fırlamiş kamyon yola çoktan girmiş motorsiklet felan da değil ki görmedim desen kocaman kamyon sürat felakettir her iki tarafa da geçmiş olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

23861


Tasarım:DtGaNi