Yayın Tarihi:12 03 2019 20:05(2160)

Bahçelievler’de anne ve kızı öldürülen katil akrabaları çıktı

İstanbul Bahçelievler'de, Durağan Beyardıç Köyünden, 82 yaşındaki Keziban Ercan ve 52 yaşındaki kızı Ayşe Soymaz'ı atkıyla boğarak öldürdüğü belirlenen akrabaları Mesut Y. ve beraberindeki 5 kişi gözaltına alındı. Mesut Y.’nin cinayeti Soymaz Ailesi ile aralarında yaşanan parasal nedenlerden dolayı işlediği öğrenilirken, cinayete de hırsızlık süsü verdiği anlaşıldı.

Bahçelievler Zafer Mahallesi, Canan Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın birinci katında yaşayan Keziban Ercan ve kızı Ayşe Soymaz’ın cesedi İsmail Soymaz tarafından bulunmuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis anne ve kızın atkıyla boğularak öldürüldüğü belirleyerek çalışma başlatmıştı.

HIRSIZLIK SÜSÜ VERMİŞ!

Çalışma kapsamında evde araştırma yapan ekipler, bazı değerli ziynet eşyası ve paranın alınmadığını belirledi. Kapıda da zorlama olmaması üzerine şüphelinin tanıdık bir isim olduğu üzerinde duran ekipler, aileyi mercek altına alındı.  Çevrede güvenlik kameraları ve görgü tanıklarından alınan bilgi doğrultusunda hareket eden ekipler, şüphelinin Ayşe Soymaz’ın yeğeni Mesut Y. olduğunu belirledi. Yürütürken takipler sonucu 27 yaşındaki Mesut Y. ve beraberindeki 5 kişi gözaltına alındı.

Cinayete hırsızlık süsü vermeye çalıştığı belirlenen Mesut Y.'nin olayı parasal nedenlerden dolayı işlediği öğrenildi. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.

Tugay SADAY - Sözcü

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: üzgünüm 13 03 2019 17:17
allah kahretsin kesin doyurup kolladığıdır yazık oldu allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

379867


Tasarım:DtGaNi