Yayın Tarihi:12 03 2019 20:15(3822)

Fahriye Çıtaklı ve Aşkın Ayrancıoğlu’ndan Sergi; “Açık Fikirler”

Karikatür ve resim sanatçıları Fahriye Çıtaklı ve Aşkın Ayrancıoğlu’nun Resim, karikatür, illüstrasyon ve fotoğraf çalışmalarından oluşan “Açık Fikirler” adlı sergileri 15-25 Mart 2019 tarihleri arasında Ankara’da Çankaya Belediyesi, Çağdaş Sanatlar Merkezi, Osman Hamdi Bey Salonu’nda izlenebilir.

16 Mart Cumartesi günü saat 18:00’de, Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi, Osman Hamdi Bey Salonu’nda açılışı yapılacak sergide İzmir’li sanatçı Fahriye Çıtaklı ve Boyabatlı sanatçı Aşkın Ayrancıoğlu’nun resim, karikatür, illüstrasyon ve fotoğraf dallarında yaklaşık 100 eseri yer alacak…

Çağdaş Sanatlar Merkezi’nin Mart-2019 bülteninde “Açık Fikirler” sergisi için şunlar yazılmış: “Fahriye Çıtaklı ve Aşkın Ayrancıoğlu güncel politika, aile, arkadaşlar, hayat, devlet, insan, doğa, emek, aşk gibi konulardaki fikirlerini karikatür, resim, fotoğraf ve illüstrasyonla kısa ve vurucu şekilde sunuyorlar. İki sanatçı da eserlerini ezber bozan, otorite sarsan, insanı silkeleyip kendine getiren şeyler anlatma çabası ile sergiliyorlar. Fahriye Çıtaklı ve Aşkın Ayrancıoğlu içinde bulunduğumuz zamanı ve onun kurallarını mizahi bir üslupla eleştiren sanatçılar olarak siz sanatseverleri sergilerine bekliyorlar.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

19964


Tasarım:DtGaNi