Yayın Tarihi:15 03 2019 23:22(1621)

İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor;
"18 Mart partiler üstüdür"

İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor; "18 Mart partiler üstüdür." diyerek, İYİ Parti Seçim İrtibat Bürosunun önünde bulunan ve 18 Mart kutlama alanına takılı olan propoganda amaçlı İYİ Parti bayraklarını, 18 Mart programı bitene kadar kaldırdıklarını açıkladı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor, yaptığı açıklamada; "İlçemizde bulunan seçim irtibat büromuz ile 18 Mart canlandırma alanı karşı karşıya olduğu için, 18 Mart resmî töreninde siyasi propaganda yapılmaması gereği düşüncemiz ile seçim büromuz önündeki bayraklarımızı resmi program bitene kadar toplama kararı aldık. 18 Mart partiler üstüdür. 18 Mart her siyasi görüşe sahip insanlarla, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle, 7’den 70’e bütün Türk Milletinin zaferidir ve bütün Türk Milletine aittir. Bu vesile ile bütün hemşehrimizin 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi haftasını kutlarım." dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: ilhan 16 03 2019 16:17
mithat baskanın bu tavranışı siyasette görmeyi özlediğimiz yapıcı hareketinden ötürü kutluyorum. umarım aynı hassasiyeti diger partilerdede görmek ümidiyle.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

71327


Tasarım:DtGaNi