Yayın Tarihi:16 03 2019 21:25(2257)

“Çanakkale Zafer Platosu” Etkinlikleri Hareketli Başladı

Boyabat’ta Kurulan ”Çanakkale Zafer Platosu” etkinliklerine yoğun ilgi vardı. Boyabat’ta Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü dolayısıyla 5 gün sürecek “Çanakkale Zafer Platosu” etkinlikleri hareketli başladı.

Boyabat Belediyesi tarafından desteklenen ve öncülüğünde tiyatro oyuncuları Ali Can Taze, İlker Taze kardeşler ve ekibi tarafından Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü dolayısıyla Boyabat İnönü İlkokulu bahçesinde kurulan “Çanakkale Zafer Platosu” etkinlikleri başladı. Çanakkale Zaferinin temsili gösterilerinin izletildiği “Çanakkale Zafer Platosu” programın açılışına Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, öğrenciler ve vatandaşlar katılarak gösterileri ilgiyle izlediler.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: daylulu 17 03 2019 18:51
haydi bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz kendi çapınızda anladık ama insan biraz özenir biraz kaliteli doğru düzgün bir şeyler yapar. bu ne böyle? bildiğin ilkokul müsameresi. siyasilerin kendilerini öne çıkarma yarışı gibi.

4. Yorum: hemserin 17 03 2019 06:01
halk ac ac.

3. Yorum: evet 17 03 2019 02:31
beyaz şemssiyeli öğretmen hanımın özverisi alkışa değer öğrenciler yağmur altında dikiliyor kendi şemsiyeli memleketin milli eğitim müdürü bu görüntüye dikkat etsin o çocukların hepsi birer değer bencil insanlara emniyet edilmeyecek kadarda önemli..

2. Yorum: ak partiyi bitirdiniz 17 03 2019 02:25
ak partiyi bitirdiniz, bitirdiniz.

1. Yorum: atsız 16 03 2019 22:08
tam bir tiyatro hem de çadır tiyotorası!!!!!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

28918


Tasarım:DtGaNi