Yayın Tarihi:22 03 2019 01:04(1227)

EYT Derneği Başkanı Gönül Boran:
Mücadele sonuç alana kadar devam edecek

İstanbul Maltepe meydanında milyonların buluştuğu EYT mitinginde İşçi Haber kameralarına konuşan EYT Derneği Başkanı Gönül Boran, EYT'lilerin mücadelesinin sonuç alınana kadar devam edeceğini vurguladı.

EYT mağdurları 1999 yılından çıkarılan ve kendilerini mağdur eden yasanın değişmesi için İstanbul Maltepe'de bir araya geldiler. Milyonların katıldığı mitingte tüm EYT'liler tek ses oldu ve emeklilik haklarını talep etti.

İşçi Haber'e konuşan EYT Derneği Başkanı Gönül Boran, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanlış anlatıldıklarını söyledi ve "Bizi bizden dinleyin" çağrısında bulundu.Boran konuşmasını şöyle sürdürdü...

"HAKLARIMIZI ARIYORUZ"

"Bu meydana gelemeyen çok kişi var. Hem maddi anlamda hem de çalışıp izin alamayan arkadaşlarımızla birlikte bu meydandaki sayının katlarını düşünebilirsiniz. 55 ilden temsilcilerin ve diğer illerlerden de katılımcıların bu mitinge gelmesiyle tüm Türkiye'yiz. Bir milyonu bulmaktan dolayı gururluyuz. Arkadaşlarımızla birlikte haklamızı arıyoruz."

"MÜCADELE SONUÇ ALANA KADAR SÜRECEK"

EYT Derneği Başkanı Gönül Boran, "Biz her seçimde beyannamelerde yer aldık. Daha doğrusu seçimler zamanında siyasi partilerin aklına geliyoruz. Seçim öncesi son toplantımız olabilir ama mücadelede son değil. Mücadelemiz sonuç alana kadar devam edecek." dedi.

Bu ülkeye yük değiliz diyen Boran, şunları söyledi:

"Biz bu ülkeye yük değiliz. Biz bu ülkeye emek veren, yıllarını veren bir topluluğuz. Bizden istenileni fazlasıyla yerine getiren bir kitleyiz. Bütçeye yük olmadığımızı yaptıüımız hesaplamalarla ortaya koyduk."

Boran, miting için parttilerden maddi destek aldıklarına dair iddialara ise şu cevabı verdi.

"Partilerden de destek aldığımız durumlar oldu fakat mali yükümüzü buraya gelen arkadaşlarımız kendi geçimlerinden sağlıyor. Bizim herhangi bir siyasi oluşum ile organik bir bağımız yok. Türkiye'nin mozaiğini yansıtıyoruz."

Kaynak: iscihaber.net

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: misafir 22 03 2019 17:18
yasa çıkmış 1999 da şimdi son 2014 de derneği kurmuşsunuz 15 yıldır neredeydiniz birde siz 50 yaşında emekli olup yatacaksınız yada ikinci bir işde çalışıp bir maaş daha alacaksınız istihdamı engelleyeceksiniz. son olarak gerçekten bu parayı nereden buluyorsunuz bu üyeleriniz bu paraları size verirken nereden veriyor o şehir bu şehir dolaşıyorsunuz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

73741


Tasarım:DtGaNi