Yayın Tarihi:08 04 2019 18:15(3134)

Trafik Magandası Biçti ve Kaçtı 2 Genç Kız Kıl Payı Kurtuldu...

7 Nisan 2019 akşam saat 20.13 sıralarında bir otomobil Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yol kenarındaki demir telleri biçerek trafik kazası yaptı.

Edinilen bilgiye göre, saat 20.13 sıralarında 57 !! xxx plakalı bir otomobil Emniyet Müdürlüğünü geçtikten sonra kontrolden çıktı. Yol kenarındaki 2 öğrenciyi kıl payı sıyıran otomobil sürücüsü daha sonra Boyabat Lisesi'nin çıkışında bulunan, öğrencilerin okul çıkışında ana yola çıkmamaları ve trafik emniyetini sağlamak için yapılan çelik tellerden yapılmış bariyerlere çarparak biçti. Kaza yerinde durmak yerine kaçmayı tercih eden araç sürücüsü 100 metre ileride yol kenarında park halinde duran kamyonetinde sol tarafına çarptı. İki defa kazaya neden olan ve iki genç kızı tesadüfen sıyırıp geçen sürücü yine kaza yerinden süratle uzaklaştı. Kaza yerine gelen polis ekipleri kaza neden olan ve kaza yerinden kaçan otomobili arıyor.

Kazadan kıl payı kurtulan iki genç kızın Karakola giderek sürücüden şikayetçi oldukları bildirildi

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: :) 12 04 2019 05:47
emniyet kaymakamlık haberiniz varmı bilmem ama adnan menderes bulvarı yine galeriye döndü her yer satılık araç dolu hani 20 dk süresi ne oldu keser gibisiniz hep bana hep bana

5. Yorum: jetskici başkan 10 04 2019 15:32
şöförlüğü bilmeyen geçmesin kardeşim direksiyona

4. Yorum: ömer 09 04 2019 16:44
emniyet ile lise çıkışı arası çok tehlikeli, ışıklar tarafından gelen araçlar birbiri ile yarışır vaziyette, kimsenin canı yanmadan o alanda bulunan kaldırım kenarı için çelik bariyer yapılması gerek, bu kaza bize gelecekte olması muhtemel (allah korusun) bazı kazaları göstermiş, lise çıkış zamanına denk gelse öğrenciler orada olsa felaket olurdu...

3. Yorum: hasan 09 04 2019 02:42
son durum nedir kaza hakkında

2. Yorum: vatandaş 09 04 2019 00:09
ceza yok, herşey serbest, araç emniyetin önünde diğer arcı sağından geçiyor kimse sen ne yapıyorsun demiyor. bütün bunlar emniyet müdürlüğünün önünde oluyor.

1. Yorum: boyabatlı kağzım 08 04 2019 20:02
yetkililerce bu trafik magandalarının tespiti ile ilgili adli mercilere bildirimleri hususunda gerekenlerin yapılması lazım.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

79180


Tasarım:DtGaNi