Yayın Tarihi:11 04 2019 03:18(1236)

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıldönümü Kutlandı

10 Nisan 2019 - Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 174. yıldönümü Boyabat Kaymakamlığı önünde törenle kutlandı.

Sabah saat. 10.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törende Boyabat İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Gülcü; ”Bugün Cumhuriyetimizin, Demokratik Hukuk Devletinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümünü sizlerle bir arada kutlamaktan onur ve mutluluk duyuyorum.

Türk Polis Teşkilatı, halkın can ve mal güvenliği, devletin bölünmez bütünlüğü ve huzurun temini için zaman ve mekan gözetmeksizin hizmet vermekte, gerektiğinde canını feda etmekten çekinmemektedir.

Bu hizmet uğrunda kuruluşundan günümüze kadar canını seve seve feda edip, hakka yürümüş aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yad ediyorum.

Polis Teşkilatımız kanunların kendine verdiği yetkiyle görev yaparken en büyük yardımcısı aziz milletimiz olmuş, halkımızın yanında ve gönlünde yer bulmuştur.

Polis kimin karşısındadır? Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün dediği gibi “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.“

Polis Teşkilatımız hizmet görevi gereği çağın getirdiği tüm yeniliklere teknolojik gelişmeler ışığında kendini sürekli geliştirerek hizmet vermeye devam edecektir.” dedi.

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 174. yıldönümü kutlamalarına Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, Adalet Komisyon başkanı İsmail Sezgin, İlçe Jandarma Bl. Kom. V. J. Kd. Bşv. Özay Topçu ve birçok sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

8652


Tasarım:DtGaNi