Yayın Tarihi:13 04 2019 17:00(1794)

İçinde Kimse Bulunmayan Minibüs Elektrik Diregine Çarparak Durabildi

12 Nisan 2019 Bu akşam saat 19.30 Boyabat’ta bilinmeyen bir nedenden dolayı bir minibüs içinde kimse olmadan kendi kendine hareket ederek rampa aşağı giderek elektrik direğine vurarak durdu.

Edinilen bilgiye göre, 19.30 sıralarında S.A. isimli vatandaşın park edip bıraktığı Minübüs bir süre sonra bilinmeyen bir nedenden dolayı kendiliğinden hareket ederek rampa aşağı ve yol kenarında park halinde bekleyen onca araca rağmen hiç birine çarpmadan, Camikebir mahallesi Er Sokak No:25'te bulunan 2 katlı evin duvarını yıktıktan sonra, evin önünde bulunan elektrik direğine çarparak bir tarafı askıda kalmak suretiyle durabildi. Aracın hareket halinde bulunduğu an yolda kimsenin olmaması bir facianın eşiğinden dönüldü. Olayın Elektrik idaresine ve polise haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler yaklaşık bir saatlik bir çalışmanın ardından aracı bulunduğu yerden çıkardılar. Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, elektrikleri kesik bulunan Camikebir Mahallesinin bir bölümü karanlıkta kaldı. Yetkili kurum mahalleye elektrik vermek için çalışma başlattı.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

98358


Tasarım:DtGaNi