Yayın Tarihi:15 04 2019 16:36(2096)

Teşekkürler Yeşilçam Köyü

31 Mart’ta yapılan Yerel seçimlerde Yeşilçam Köyü Muhtar adayı olarak girdimiz yarışda beni ve azalarımı sandıkta destekleyen bizlere bu görevi layık gören oy veren, vermeyen tüm köylülerime, gerek telefonla arayarak tebrik eden, yolda görüp kutlayan, bizzat ziyaret eden tüm dost akraba ve arkadaşlarıma, büyüğümden küçüğüme kadar gönülleri bizler için atan herkeze canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar görev yapan hizmeti geçen muhtarımız kıymetli ağabeyim Mehmet Korkmaz‘a da yapmış olduğu Hizmetleri için tüm köylülerimiz adına teşekkür ederim. Yaklaşık 4 dönem Yeşilçam köyü Muhtarlığı yapan, köylüsünün yanında duran, köylünün bütün dertleri ile yakından ilgilinen, yolunu yapan, suyunu getiren, oturan değil sürekli çalışan rahmeti Rahman’a kavuşan kıymetli babam Yaşar Çetinkaya’nın oğlu olarak bizlerde kendimizi babamız yolunda köyüne adamış, hizmet yolunda Aşk ile çalışmaya, köylülerimizle canla başla çalışmaya devam edeceğiz inşallah Allah yar ve yardımcımız olsun...

Remzi Çetinkaya
Yeşilçam Köyü Muhtarı
Cep: 0 (542) 253 65 62

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: yeşilçamlı 15 04 2019 19:12
muhtarım kalbin gibi temiz efendi yolunda açık olsun köyümüz için inşallah hayırlısı olur


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32572


Tasarım:DtGaNi