Yayın Tarihi:15 04 2019 23:01(1657)

Şampiyon Boyabat 1868 Spor Oldu

Büyük umutlarla bu dönem içerisinde kurulan ve Boyabat’ı Sinop Amatör Küme’de temsil eden tek takım olan Boyabat 1868 Spor namağlup şampiyon oldu.

Geçtiğimiz hafta Türkeli Belediye Esnaf spor karşısında aldığı galibiyet ile şampiyonluğu garantileyen Boyabat 1868 Spor 14 Nisan Pazar günü saat 13:30’da Sinop İl Özel İdare spor’u sahasında ağırladı. Karşılaşmayı Hakem Selçuk Demirci, yardımcı hakemler ise Nuray Şener, Elif Bal oldular. Maçta gözlemci olarak ise Özcan Yaman görev aldı. Karşılaşma 3-3 beraberlikle sonuçlanırken maçın bitişi ile birlikte büyük sevinç yaşanırken, Sinop Özel İdare spor 3 golü de Cüneyt Can Sert kazandırdı.

Şampiyonluk kupası kaptan Enes Demirci’nin ellerinde yükseldi. Kutlamaya, İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Boyabat belediye başkanı Şefik Çakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Sezgin, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ve taraftarlar katıldılar.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33352


Tasarım:DtGaNi