Yayın Tarihi:18 04 2019 03:07(1416)

Hedefimiz BAL Ligi...

Boyabat için birlikte başaracağız sloganıyla çıktığımız bu yolda, Boyabat 1868 Spor Kulübümüz kurulduğu ilk senesinde ilçemizi temsil eden tek takım olarak katıldığı Sinop 1. Amatör Ligini büyük bir başarı elde edip nağmağlup olarak 2018-2019 sezonu şampiyon  tamamlayarak kupasını aldı. Şampiyonluk kupasını Boyabatımıza armağan ediyoruz.

Tek gayesi ilçemizde 10 yıl aradan sonra tekrar futbolu ayağa kaldırmak olan ve bunu da başaran, yarım kalan futbol  heyecanını yeniden ilçemiz insanına aşılayan, ilçemizde her kesimden kişileri barındıran değerli yönetim kurulu üyelerimize, Boyabatımıza 10 yıl sonra şampiyonluğu armağan eden Boyabat 1868 kulübümüzün değerli hocası Mustafa Şakar'ı, futbolcularımızı, teknik ekibimizi taraftarlarımızı tebrik eder sonsuz teşekkür ediyorum.

Bu yolda en baştan beri bizimle birlikte olan kulübümüzün ana sponsoru Green Art Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet Erdoğan’a, Sponsorlarımız Ersoylar Otomotiv Akif Ersoy’a, AHİ Reklamcılık Yusuf Savaş’a Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy’a, ayrıca kurulduğumuz ilk günden itibaren bizi hep destekleyen her maçımızda tribünde bizimle birlikte olan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya, Siyasi Parti ve STK temsilcilerine, değerli basın mensuplarına, maddi manevi kulübümüzü destekleyenlere ve tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum.

Son olarak yönetimden teknik ekibe, futbolcusundan taraftarına kadar birlik ve beraberlik içerisinde inşallah bu şampiyonluğu BAL ligine katılarak ilçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz.

Ali Koca
Boyabat 1868 Spor Kulübü Başkanı

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: rafık 19 04 2019 05:32
helal olsun hayirli olsun nice guzel gunlere insallah. canim memleketim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

89672


Tasarım:DtGaNi